Sobotko, udělej jednu jedinou dobrou věc pro národ za celý tvůj proflákaný život, rezignuj!

Autor: Jiří Kobza | Publikováno: 28.12.2016  

 

Jak mnoho času a kolik mrtvých Evropanů ještě bude třeba, aby premiér Sobotka celá jeho komediální vláda pochopili, že jsou na místech, na která ani zdaleka nestačí?

 

Že doba , kdy přikyvování a posluhování Evropské komisi stačilo k politické kariéře je pryč!

Že nastala doba, kdy by měl přiznat, že na to nestačí, rezignovat a umožnit nové volby, než svojí nekompetentností a ignorantstvím napáchají ještě více nevratných škod!

Sobotko, udělej jednu jedinou dobrou věc pro národ za celý tvůj proflákaný život, rezignuj!

 

Už teče i česká krev a vláda nám přeje krásné Vánoce!

Pokud to nebude ale Sobotkova krev, nebude se dít NIC, protože on vůbec nechápe závažnost situace ani že se mílovými kroky blížíme ke kritické hodnotě sociálního napětí, za kterou už se ho lidé prostě přestanou ptát.

 

Kdy bude v ČR bezpečno?

Až zbavíme muslimy islámského zázemí. Až se zbavíme (přestaneme financovat ze státních peněz a začneme konečně kontrolovat jejich hospodaření a financování) všech politických ziskovek, think-tanků, pochybných spolků, agentur a aktivistů, kteří mají cokoliv společného s imigranty. Až konečně prohlásíme islám za ideologii, neslučitelnou s demokratickými hodnotami, její hlásání za trestné. Až zakážeme provoz islámských center, mešit, modliteben a podobných hnízd. Až bude trestné chodit po ulici v hidžábu (stejně jako nikdo nechodí v kápi Ku Klux Klanu nebo v uniformě SS). Až zde bude natolik nepřátelské prostředí pro islám, že jeho aktivisté sami budou chtít odejít jinam! Až nové vedení ČT začne prosazovat objektivní českou novinařinu a zapomene na politickou korektnost a instrukce k manipulaci s veřejným míněním od Evropské komise! Až policie a tajné služby začnou konečně dělat to, za co jsou placeny. Až naší zemi (konečně) začnou vládnout vlastenci a ne prodejné děvky EU!

 

Už musí zaznít celou Evropou jasně, nahlas a důrazně: Žádáme okamžité zastavení veškeré pomoci migrantům a postavení organizací, které v této činnosti budou pokračovat, mimo zákon!!

 Sobotko, vzbuď se a konečně rezignuj!

Euportal.cz