Skončil supervolební rok v Evropě.

A teď bude fičák. Hra na prosperitu končí. Štěstí, že všude už vznikly alternativy!

Zveřejněno: 1. 11. 2017

 

Zatím není mnoho těch, kteří chápou, co se v Evropě, potažmo ve světě děje. Dnes jenom zkratkovitě, protože mainstream se do toho pustí po Novém roce a my musíme být připraveni.  Proto ta rychlost.

 

1.díl rozpad Evropské unie ale pozor, ne států svobodné Evropy!

A začněme kardinální lží: my, co jsme proti Evropské unii, nejsme pro atomizaci Evropy. Tuto špínu roznášejí neziskové organizace přilepené na dotace a zločinný ansábl v Bruselu, který se třese o své pašalíky.

Nic nedělat jako Jourová, či spáč Falbr a brát doživotní rentu, kterou máme vyplácet my, obyčejní občané je větší zločin, než zde prováděl ekonomicky  komunistický teror. Naopak, my bychom měli posilovat vazby se státy Evropy a Velké Británie. Ale bez výpalného, zasílaného do Bruselu!

 

My chceme posílení vazeb mezi jednotlivými státy včetně Velké Británie, ale naopak zrušení prapodivné Lisabonské smlouvy, která zaručuje peníze pro přerozdělovače a ansábl bruselský formou výpalného.

Což je diametrální rozdíl  od toho, co zaháčkovaní vyděrači říkají:

my prý chceme zrušit obchod mezi státy, zavřít hranice  a odstěhovat se někam (na Mars?)

Idiotismus, nebo zákeřný a podlý hoax!

 

Jaký má být postup?

Změna zákona s okamžitou platností o zastavení doživotních rent pracujícím v politice mimo území České republiky

Snížení platů všech politiků o 50% nebo vyplácet plat v dnešní výši s ekvivalentem na korunu. (průměrná mzda v ČR cca 29 000 se také nevyplácí v eurech, ale korunách)

Okamžitě zastavit peníze z našich daní na pořádání večírků Jourové a všech dalších akcí na alkohol, či dárečky jak u Nagyové (Nečasové), což je v Bruselu legální.

Za tyto peníze posílit velvyslanectví ve státech Evropy se zaměřením na ekonomiku.

Začít projednávat separátně s každou zemí svobodu pohybu osob a zboží.

Zajistit legislativní plán, jak volně přejít na přímé obchodování s jednotlivými státy bez zásahu legislativců Evropské unie a dohod dle podvodné Lisabonské smlouvy.

 

Fakta - plat europoslance měsíční

Hrubý měsíční příjem europoslance činí necelých 8 tisíc eur, tedy zhruba 220 000 korun. Europoslanec má nadále nárok na denní diety, které činí 304 eur, tedy necelých 8500 korun. Rozpočet pro zaměstnance kanceláře činí na jednoho poslance Evropského parlamentu 20 tisíc eur, což je více než půl milionu korun. Rozpočet na provoz kanceláře, který zahrnuje počítače, kancelářské vybavení, účet za telefon, pronájem regionální kanceláře apod., činí 4000 eur, zhruba 110 tisíc korun. Následuje rozpočet na politickou aktivitu, který je poskytován na rok ve výši 20 tisíc eur (více než 550 tisíc korun). Ten slouží k pořádání konferencí, seminářů, setkání s občany a na administrativu.

8000 + 304 + 20 000 + 4000 + 20000 eur = peníze, které platí Česká republika na každého poslance v Bruselu. Strašné.

 

Výhody i pro důchod

Velkou výhodu mají také europoslanci, co se týče penzí. Bývalým členům EP totiž od 63 let vzniká nárok na starobní důchod ve výši 3,5 procenta platu za každý dovršený rok výkonu mandátu.

  

Měsíční plat eurokomisařky Jourové

20 832 eur

Základní plat eurokomisařky tedy činí 547 525 korun (podle kurzu)!

 

Příspěvek na bydlení 82 129 Kč (15% platu z platu – 2987 euro)

Příspěvek na zábavu 16 693 (607 euro)

Daně z platu nejdou do rozpočtu zemí původu. Strhává se jim jen daň ve prospěch EU, která činí 4,64 % platu po odečtení nezdanitelného minima ve výši 72 848 Kč (2649 euro).

 

Po tři roky pak mají nárok na finanční příspěvek, který se pohybuje mezi 40 až 65 procenty základního platu. Od 65 let věku mají bývalí komisaři nárok na penzi. Tato pozice jí  zajistí doživotní rentu minimálně 90 915 korun měsíčně.

 

Takže Brusel nezajímá výše platu flákačů v Bruselu, protože to platí i babička z HorníDolní místo vyššího důchodu. A to je přesně ten důvod, proč si tak zvrhle přidávají na platech. Protože to zaplatí (našim)  Česká republika a odvody daní  jdou zase do kapsy Bruselu. Špína špín. Je jasné, proč na nás hází Jourová po zvolení viktorky!

 

A protože si to odhlasovali sami sobě, není problém, aby si to nadále platili i sami sobě. Právně to zrušit je značně jednoduché: my - Česká republika, s tím nemáme nic společného a výpalné platíme, protože eurofanatici tak rozhodli! A slušní lidé to proto mohou snadno zrušit.

 

http://skrytapravda.cz/domaci/1187-skoncil-supervolebni-rok-v-evrope-a-ted-bude-ficak-hra-na-prosperitu-konci-stesti-ze-vsude-uz-vznikly-alternativy