Putin náhle vyhlašuje zvýšenou bojovou pohotovost. Chystá se v USA ohrožení státu?

16. 1. 2017   

     

Opravdu chmurně a zlověstně zní informace, že včera stovky ruských systémů protivzdušné obrany a S-400 byly náhle uvedeny na stavu zvýšené bojové pohotovosti na rozkaz prezidenta Putina, který údajně obdržel „vážné varování“ od Služby vnější rozvědky (SVR), která tvrdí, že složky "stínového státu" v USA připravují zavraždění zvoleného prezidenta Donalda Trumpa, podněcovatelem je americká Ústřední zpravodajská služba (CIA), pak bude z této vraždy obviněno Rusko, což bude sloužit jako záminka pro vstup do války s ním. Píše to ivejournal.com.

 

Zároveň s varováním SVR prezident Putin obdržel také varování od Willyho Wimmera, bývalého státního tajemníka Ministerstva obrany Německa, který řekl, že „existuje síť odporu proti prezidentu Trumpovi, aby se neuskutečnil 20. leden ... a co se stane ve Washingtonu, se zdá být začátkem války“, což přinutilo Putina brát vážně varování SVR o možném a reálném ohrožení státu.

 

A jako by navazoval na tato dvě varování o opravdu vážné a nebezpečné situaci v Americe, laureát Pulitzerovy ceny, spisovatel a analytik Glenn Greenwald zveřejnil hrůzný článek „Stínový stát jde do války se zvoleným prezidentem“, v němž upozorňuje, že americký "stínový stát" se „nyní otevřeně zabývá válkou proti legitimně zvolenému prezidentovi Donaldu Trumpovi“.

 

Je také třeba poznamenat, že začátkem ledna Trumpa před nebezpečím varoval i senátor Charles Schumer, když zmínil skutečnost, že v CIA „existují způsoby, jak bodnout do zad“, ale Trump ignoroval varování o nebezpečí, které představují podněcovatelé „stínového státu“.

 

A při pohledu na to, jak tisíce amerických tanků, obrněných vozidel a vojáků jsou i nadále přesouvány do Evropy, bylo řečeno, že Rusko jasně varuje, a že „to vnímáme jako hrozbu pro nás a jako akce, které ohrožují naše zájmy a naši bezpečnost“. Že po té, co by byl zvolený prezident iniciátory tohoto „stínového státu“ zabit", Rusko nebude mít jinou možnost, než rozpoutat „v Americe peklo“, aby zastavilo Západní globalistickou elitu a nenechalo ji zničit celou planetu.

 

 AC24.cz