Program ČSSD - Konečným cílem má být nastolení "nového světového řádu".

27.02.2017 07:26

Kritická úvaha o motivaci běžného voliče k podpoře sociální demokracie v letošních parlamentních volbách.

 

Termín letošních parlamentních voleb se pomalu blíží a člověk se nestačí divit, čím se strana ČSSD snaží ohromit voliče. No, posuďte sami:

 

    Zákon o veřejném registru smluv slouží jako preventivní nástroj proti nevýhodným smlouvám státních podniků. Sociální demokraté však tento týdenjasně projevili přánítakový zákon zásadně omezit. Vlastně se nenašel žádný poslanec za ČSSD, který by hlasoval proti. Pokud vám vyhovuje, že finanční okolnosti kolem státních smluv se budou opět zatemňovat, volte ČSSD.

 

    Sociální demokraté stále považují multikulturní integraci za jeden ze svých dlouhodobých úkolů, (cituji)"bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku"a přitom věří, že nároky na uznání menšin"budou výzvou k životu v multikulturní společnosti, kde lidé mohou vzájemně obohacovat". Konečným cílem pak má být nastolení"nového světového řádu" (zdroj). Osobně nemám výhrady proti přirozenému prolínání kultur, pokud to prospívá oběma stranám. V poslední době však nelze přehlédnout znepokojivé zprávy z multikulturně vyspělejších zemí Evropy, mezi které určitě patří i Švédsko,Německo,Francie,Itálie a tak se ptám, kde se stala chyba? Pokud jste si však jistí, že popisované problémy nemají s integrací odlišných kultur nic společného, volte ČSSD.

 

    Daňová reforma, která bohatým bere a chudým dává, budí dojem volebního trháku, jenže každá mince má dvě strany. Nadprůměrné příjmy berou také lékaři, specialisté v IT a mnozí manažeři zodpovědní za zdravé fungování podniků a pro ty může být zvýšená progresivní daň demotivující. Pokud jste si opravdu jistí, že zvýšená progresivní daň prospěje celé naší společnosti, volte ČSSD.

 

    Strana ČSSD dluží pozůstalým po panu Zdeňku Altnerovi neuvěřitelných 337 milionů korun. Pan Sobotka k tomu dodává, že dluhy se sice musí platit, ale my jsme si od pana Altnera peníze nepůjčili. Pokud si přejete, aby rozhodovala o dalším osudu této země politická strana, která neumí ohlídat své vlastní finance, volte ČSSD.

 

    Domnívám se, že sociální demokraté měli v posledních dvaceti letech mimořádný prostor k prosazení svých politických cílů, protože patřili vždy mezi dvě nejsilnější parlamentní strany a k tomu zastávali úhrnem 11 let funkci předsedy vlády. Sociální demokraté by měli proto přijmout také svoji spoluodpovědnost za solární zákony (nechvalně známe garancí nevýhodných výkupních cen na dobu 20 let), velkoryse pojaté církevní restituce, kontroverzní prodej státních podniků a šikanující zákon o exekucích. Pokud jste však s dosavadními výsledky spokojeni, volte ČSSD.

 

Člověk je tvor nedokonalý a jistě můžeme občas najít pochopení pro selhání jednotlivce. Těžko však mohu tolerovat nějaké sociálně-multikulturní experimenty, pokud mohou v důsledku ohrožovat bezpečnost naší země.

 

Více zde: http://www.quintus-sertorius.net/news/program-cssd-konecnym-cilem-ma-byt-nastoleni-noveho-svetoveho-radu/