Proč se nemáme zlobit (jen) na Angelu Merkelovou

Jan Štrajt      2.9.2017      Angela Merkelová chce v roce 2018 povolit několika stovkám tisíc uprchlíků, přivést své příbuzné do Německa. Úřady očekávají dalších 400 – 900 tisíc příslušníků cizích kultur, kteří se zcela legálně usadí v Německu. Tedy jen pro začátek. Celá Evropa skřípe nasraně zuby a upíná se k viníkovi, kterého spatřuje v postavě německé kancléřky. Zase ta Merkelová. Ať si je vezme všechny k sobě do Německa. To je druhý Hitler, tahle ženská. Lamentují v Rakousku, Řecku či Itálii.

Je třeba však věci nazývat pravými jmény. Angela Merkelová sice pozvala uprchlíky do Německa, resp. do Evropy. Ale rozhodně tak nemohla učinit bez podpory většiny demokratických stran v Německu. Takové závažné rozhodnutí muselo být připraveno řadu let dopředu a konzultováno, napříč celou garniturou Systému a to si troufám tvrdit, nejen v Německu. Angela je jen tvář. Tvář, která má absorbovat hněv mas. Jejím úkolem je udělat svoji špinavou práci, bojovat, připravit kariéru svému nástupci, pod jehož hranou kritikou bude nucena odejít. Tak je to plánováno. Nerozlišujme proto, prosím, na Merkelovou a ostatní politické strany, všechny na stávající situaci nesou stejnou vinou. Tyto strany jsou totiž v důsledku všechny stejné.

Řada mladých lidí v Evropě při zakládání rodin již řadu let seriózně uvažuje o tom, zda si mohou dovolit dítě. Vídám na ulici tolik mladých párů venčící pejsky, kteří jsou levnější a úlohu domácího miláčka již jaksi ze své podstaty suplují. Jsme svědky největší genocidy obyvatelstva Evropy v historii. Lidé vyměnili iluzi vysoké životní úrovně, za budoucnost svých dětí, které se nikdy nenarodí. Bankéři, cizího původu, umožnili obyvatelům starého kontinentu přístup k laciným půjčkám na bydlení. Penězi vytištěnými z ničeho, zvyšují životní úroveň populace, která si bere hypotéky a zadlužuje se na desítky let dopředu a pak si nemůže dovolit na svět přivádět to nejcennější, děti. Tradiční rodiny se lámou pod tíhou lichvářských splátek. Vše bylo naplánováno. Vždy je něco za něco. Když kdysi před občanskou válkou v USA řešili plantážníci, zda se jim vyplatí udržovat kolonie otroků zjistili, že náklady na jejich bydlení, zdravotní péči, jídlo, děti, stárnutí, dráby či vlastní bezpečnost jsou již na takové úrovni, že se jim takové podnikání prostě nevyplácí (navíc otroci měli nízkou produktivitu práce). Zrušili tedy otroctví a později i nevolnictví. Po zrušení otroctví byli otroci znovu zaměstnáni jako „svobodní lidé“, ale pozor za velmi nízkou mzdu. Efektivita práce vzrostla, náklady se snížily. Bylo však nutno masu lidí udržet na uzdě a k tomu byly kromě nízkých mezd a iluze rovnosti v podobě volebního práva v demokratické šarádě, použity i lichvářské dluhy.

Když se podívám na dnešní prodluženou společnost vidím na několik desítek let zotročené bytosti. Stíny sebe sama, které výměnou za zdánlivé zvýšení životní úrovně, pohřbily svoje nenarozené děti kdesi v Univerzu. Kdo Vám dal právo zradit Vaše předky a nechat vymřít celé rody? Stojí vám 30 let života ve zlaté kleci hypoték, které nepotřebujete, za 30 let fyzického a duševního otroctví? Za rozpad rodiny a vlastních snů? Kde jsou ony zlaté hvězdy ideálů, ve které jste věřili? Co jste dělali v době, když jste mohli mít 1-2 další děti? Užívali jste si?

Až budete opět, s chutí na cigaretu, nad pivem nadávat na Merkelovou. Uvědomte si, že to jste prvořadě vy, voliči všech těch politických stran, dlužníci v satelitech plných dlužníků, kteří jste svým konzumním chováním zavinili úpadek a vymření evropské kultury.

Nyní, když jsme dobrovolně uvolnili prostor jiným národům. Může kdesi v blízké budoucnosti proběhnout občanská válka mezi zbytky původní populace a radikálním islámem. Na konci bude radikální islám poražen. Malá část nepřizpůsobivých bude odsunuta. Vznikne pravděpodobně nová multikulturní společnost, po vzoru v chaosu se topících slumů Jižní Ameriky. Jednotlivé národnosti, rasy, víry, jazyky, sexuální orientace, politické názory atd. smísené mezi sebou, budou zárukou klidné vlády budoucích vládců. Rozděl lid a panuj. Jedinou vírou, která tuto masu bude spojovat, bude víra v peníze, kterých má vláda vždy dostatek. Krvavý konflikt bude ještě v živé paměti a tak bude snadno obhajitelný policejní stát s výměnou demokracie, která se přece historicky znemožnila, protože politici typu Merkelové, umožnili vznik této krize. Rozpolcený lid přijme snadno nový způsob vlády. Vlády oligarchie. Babišů, Trumpů, Berlusconiů, Porošenků, Goldmenů, Sachsů.. Vládu těch, kteří po stovky let vládli z pozadí a přestalo je již bavit se schovávat za tváře politiků. Tak to bylo tehdy naplánováno.

http://www.zvedavec.org/komentare/2017/09/7363-proc-se-nemame-zlobit-na-angelu-merkelovou.htm