Připravují nás na válku!

My, kteří jsme hrůzy druhé světové války nezažili, jsme si až do 90. let minulého století mysleli, že válka na evropském kontinentu už zůstane pouze v učebnicích dějepisu. Pak přišla válka v nedaleké Jugoslávii, kde i nám ulpěla na rukou krev našich slovanských bratří. Dodnes je mi z toho hanba a nikdy nezapomenu stupidní výrok bývalého prezidenta Havla o humanitárním bombardování. A pak přicházely další a další války. Některé hodně daleko a jakoby se nás netýkající, jiné poměrně blízko. Všechny tyto války mají jedno společné. Žádná rezoluce Rady bezpečnosti OSN a vždy účast, resp. jejich rozpoutání ze strany USA. A vždy se našlo dost poskoků, včetně České republiky, kteří po boku USA prosazovali americké zájmy.

Po totální destabilizaci arabského světa, kterou považuji za první krok k válce na starém kontinentu, přichází postupná příprava na válku zde. Američan však ví, že tuto válku, kde protivníkem má být Rusko a jeho nekonečné zdroje nerostného bohatství, nesmí uspěchat a nemůže ji ani sám rozpoutat.

Jako zastírací manévr proto nabízí jinou zemi, kterou je potřeba umravnit. Je jí KLDR a jejich padouch Kim. Sice tam po předchozí korejské válce už není co drancovat, ale americký zbrojní průmysl se spokojí i s tím, že by byla tato země zasypána pumami a raketami ze vzduchu i z moře. Přímý dopad by to však mohlo mít i na amerického spojence Jižní Koreu či Japonsko. Problémem by mohla být ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře.sousední Čína, s níž Američan válčit určitě nechce. To by bylo příliš silné sousto.

Aby si občan v Evropě přivykl na přítomnost vojáků, probíhají neustále přesuny vojenské techniky a cvičení. Ty doprovází permanentní výplach mozků, aby bylo zřejmé, kdo je padouch a kdo má být hrdina. V plánech generálů z Pentagonu už je zřejmě připraveno i válčiště, kterým má být východní a střední Evropa v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře. Nepočítá se ani s tím, že by přímo bojovali a umírali Američané. Vojáků, kteří pod vedením udatných amerických generálů padnou na poli cti a slávy, má Evropa dostatek.ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře.ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře. Prvním krokem bylo znebojeschopnění národních armád, které se ověřuje neschopností řešit migrační krizí. Padouch Putin je znám tak se tvoří hrozba obsazení Pobaltí. Je potřeba naladit bojovného ducha a tak ve jménu míru vyzýváme ke zbrojení. Vojáků, kteří pod vedením udatných amerických generálů padnou na poli cti a slávy má Evropa dostatek. A kdyby se jim náhodou nechtělo, třeba se vzpomínkou na historickou zkušenost, je tu plán B. Ten byl Američany v podstatě představen na nedávném summitu NATO v Bruselu. Buď si za bezpečnost v Evropě připlatíme dalších cca 300 miliard dolarů ročně, nebo bude Evropa zaplavena migranty. Oni už tu Evropu na kolena dostanou. A my moc dobře víme, že Evropa jako celek se ubránit nedokáže. Víme i to, že mnohé národní armády, včetně té české, byly postupně znebojeschopněny. Ta naše by neubránila ani ten nejmenší kraj. I proto děláme Američanům pucfleky a vysíláme své vojáky do Pobaltí, abychom v počtu necelých 300 mužů vystrašili Putina.

Lidé, bděte, nenechte za sebe dělat ovce! Za mír je třeba bojovat, válka jinak přijde sama.

Zdeněk ONDRÁČEK, poslanec a vedoucí kandidát do Poslanecké sněmovny za Královéhradecký krajhttp://www.halonoviny.cz/articles/view/45990551

Přišlo e-mailem