P. C. Roberts - Se smíchem a dobrou náladou do Armageddonu

 

Spojené státy obracejí ke světu tak směšnou tvář, že se jim svět skutečně směje. Poslední piruetou v jejich produkci o tom, jak „Rusko ukradlo volby“, je ta, že Rusové k ovlivnění voleb využili Facebook. Redaktorky NPR (National Public Radio), při referování tohoto nesmyslu takřka omdlévaly.

Už deset měsíců se na nás valí propaganda o komplotu Trump-Putin a ještě ani špetička důkazu o něm nám nebyla nabídnuta. Takže je právě tak čas položit otázku, kterou zatím ještě nikdo nepoložil. A to je otázka tato: Kdyby totiž onen důkaz o předmětném komplotu Trump-Putin  skutečně existoval, šlo by opravdu o něco tak děsivého, jak je nám to od prvního trylku ptáčka až do hluboké noci vbíjeno do hlav? Vždyť všechny odrůdy všech zájmových skupin se pokoušejí výsledky voleb ovlivnit – ano, včetně cizích vlád. Proč je tedy v pořádku, že americké volby ovliňuje Izrael, ale bylo by doslova hrůzostrašné, kdyby tak učinilo Rusko? Proč myslíte, že do voleb vkládají astronomické sumy zbrojní průmysl, energetický průmysl, agroprůmysl, Wall Street a banky, farmaceutické společnosti atd. atd., jestliže jejich úmyslem není volby ovlivnit? Proč volební štáby zasílají do novin úvodníky jednoho kandidáta vyzdvihující až do nebes a druhého zašlapávající do bahna? Je to snad proto, že jejich úmyslem není volby ovlivnit?

 

A jaký je rozdíl mezi ovlivňováním voleb a ovlivňováním vlády? Vždyť Washington je doslova přecpán lobbisty nejen nejrůznějších domácích i cizích organizací a podniků, ale též cizích vlád, kteří od svítání až do soumraku usilují ovlivnit americkou vládu ve prospěch vlád svých. Ale co je nejzajímavější: téměř nezastoupeni jsou ve vládě sami američtí občané. Proč nemají též oni žádné lobbisty, kteří by se za jejich zájmy bili?

Zharmonizovaná hysterie o „ruském ovlivnění“ se stává ještě absurdnější, uvážíme-li důvod, pro který Rusko údajně volby ovlivnilo. Měla to být favorizace Trumpa coby kandidáta míru, slibujícího snížit napětí s Ruskem. S čímž souvisí otázka následující: Co by bylo tak strašného a zločinného na tom, kdyby Rusko dávalo přednost kandidátovi míru před kandidátkou války? Vždyť sám americký lid mírového kandidáta ve volbách preferoval. Takže jak  Rusko, tak američtí občané se ve svých sympatiích shodli.

Ne ovšem váleční štváči, vojenskobezpečnostní komplex a neokonzervativní nacisté. To jsou nepřátelé demokracie, stále zkoušející volbu amerického lidu obrátit v pravý opak. Není to tedy Rusko, které volbu Američanů ignoruje, ale činí tak svou rozvratnou politikou absolutně korupční Demokratický národní komitét, činí tak vojenskobezpečnostní komplex a činí tak i americká prostitující se média. Že svým ignorováním vůle lidu podkopávají demokracii, je nabíledni.

Ale změňme téma: Stejně důležitou otázkou je totiž ta, co je to za lidi, kteří se tak usilovně snaží přesvědčit Američany o tom, že vliv Ruska v USA převládá nad vlivem USA samotných? Uvědomují si tihle idioti, strkající nám tenhle názor neustále před oči, jakého impotenta svým názorem činí z domnělé „supervelmoci“? Jak totiž může být světovládnou mocností, jakou podle sionistických neokonzervativců údajně Amerika je, když Rusko dokáže rozhodnout, kdo bude  prezidentem Spojených států?

USA jsou masívním špionážním státem, který naslouchá a zanamenává i soukromé telefonické hovory kancléřky Merkelové: Avšak tato masívní špionážní organizace není schopna předložit ani ždibec důkazu o tom, že se Rusové spikli s Trumpem, aby Hillary Clintonové prezidentství ukradli. Kdy si tito imbecilové konečně uvědomí, že když vznášejí obvinění, pro která nemají důkaz, kreslí obraz Spojených států jako země hloupé, pošetilé, nekompetentní a stupidní tak, že je to až k nevíře.

Obecně se má v USA za to, že všechny cizí země jsou až k smrti vyděšeny naší známou hrozbou „zbombardujeme vás až do doby kamenné“. Ale prezident Ruska se nám za to směje do očí, když takto popisuje absenci jakékoliv kompetence ve Washingtonu: „Je obtížné hovořit s lidmi, kteří si pletou Rakousko (Austria) s Austrálií (Australia). Nic s tím však neuděláme. Taková je úroveň politické kultury amerického establismentu. Nu a pokud jde o americký lid, ten je nade všechno velkodušný, když se dokáže s tolika politicky nezcivilizovanými lidmi ve své vládě smířit“.

Jsou to slova naprosto devastující, protože JSOU PŘESNÁ.

Všimněme si např.oné idiotky Nikki Haleyové, kterou Trump zřejmě v jakémsi pominutí mysli jmenoval americkou velvyslankyní v OSN. Tato ignorantka jako by k nim hrozila pěstičkou, vypouští směrem k ruským delegátům jedno nepravděpodobné obvinění za druhým a ještě méně pravděpodobným, zřejmě beze zlomku tušení, jaký může též být výsledek toho, že se ani v nejmenším nedokáže kotrolovat. A každý trochu vědoucí člověk si při pohledu na ni musí položit otázku, zda ji do OSN nejmenoval Trump proto, aby zde rozpalovala Rusy až do běla.

Zeptejte se Napoleona a německého wehrmachtu, jaké jsou důsledky toho, když se Rusové rozpálí až do běla.

Ani po 16 letech se americké „supervelmoci“ nepodařilo zvítězit nad několika tisícovkami jen lehce ozbrojených Talibánců, kteří nemají k dispozici ani letadla, ani pancéřové divize, ani žádnou světovou špionážní službu – a teď si představte: stejná supervelmoc vyprovokovává válku s Ruskem, Čínou, Severní Koreou a Iránem.

Jakoby to všechno svědčilo o tom, že se USA nacházejí ve stejném stadiu úpadku, ve kterém se nacházel starověký Řím těsně před svým pádem, kdy císař za členy senátu jmenoval i koně.

USA mají tedy dnes jednoho nedisciplinovaného koně v OSN a též Kongres, jakož i výkonná složka státní moci, je plná koní i koňských exkrementů. Americká vláda je bez inteligence a nenaleznete jediný náznak inteligence na žádném místě americké vlády. Jak řekl venezuelský Hugo Chavez. „ Je tam Satan a cítíš tam síru“.

Ten Satan si ovšem pohrává s nukleárními zbraněmi a stal se nebezpečím pro život na Zemi.

Dá se to nebezpečí zahnat zpět do ohrady?

Jedině kdyby si Američané plně uvědomili tu skutečnost, že je sionističtí neokonzervativní nacisté, vojenskobezpečnostní komplex a Wall Street ve spolupráci s Evropou a Velkou Britanií, zoufalou z pomyšlení, že by svým váháním mohla přijít o dotace z CIA, vedou svou zahraniční politikou nekompromisně na jatka.

Dokáží Američané tohle pochopit? Jen hrstka lidí unikla z Matrixu.

Neexistuje jediná možnost, že by Washington v obvyklé válce napadl Rusko či Čínu, či obě dvě země najednou. Takže válka bude nukleární.

Chtějí se jí Američané dočkat? Ne? Ale proč tedy jen sedí a cucají si palce? A proč nečinně sedí i Evropa? Kdo zabil mírové hnutí?

Svět a američtí lidé zoufale potřebují držet válečného štváče USA na uzdě, jinak Svět zmizí. Je třeba svolat Mezinárodní soud, soudící nepřátele přetrvání života na Zemi. Obžalovány musí být americká vláda i zájmové válečnické skupiny, kterým tato vláda slouží. A musí se to udělat dříve, než ďábel zardousí život na Zemi.

Vybral a přeložil Lubomír Man