Osa Vatikán, Izrael a Bílý dům společnými silami zamíchaly smrtící koktejl.

Nemusíte věřit, ale uvedu pár skutečností trochu v pozadí, zdánlivě bez souvislostí, že si jich mnozí nemusí všimnout.

Itálie sténá pod náporem nelegálních migrantů, ale ve Vatikánu není ani jeden. Jak se Izrael staví k Palestincům? A Trupovi se podařilo prosadit omezení vstupu migrantů na území USA i přes deklaraci lidských práv OSN, které bili USA iniciátorem

Palestinci jsou muslimové, to že Donald Trump uznal a po něm jako na rozkaz, či stádo volů i Evropští politici přesun hlavního města z Tel Avivu do Jeruzaléma je roznětkou odporu Palestinců.

Už nyní se muslimským světem se šíří protesty proti Trumpově prohlášení o Jeruzalému.

a k tomu přidejte v poslední době velice časté proslovy papeže o muslimech a naší toleranci. Ta slova nejsou z papežovy hlavy, přesto, že téměř všichni jsou přesvědčeni, že jde o nejmocnějšího muže církve, ale i on musí, pokud nechce, aby byl předčasně na onom světě, naslouchat slovům svých rádců (našeptavačů), kteří ve skutečnosti neradí, ale přikazují. Kdo jsou ti rádci, se lze pouze dohadovat, protože oni sami pracují v maximálním utajení. Nikdo z nich, až k těm nejvyšším nezná víc, jak toho od koho příkazy přijímá a komu je má předat, více se nikdy nedozví. Tato konspirace je ověřená praxí trvající několik století a je velmi účinná. Jako příklad uvedu vraždu amerického prezidenta J. F. Kennedyho - je jisté, že tady se pravdu nikdy nedozvíme.

Afganistan, Jugoslávie, Irák, Libye, muslimský Balkán a blízký východ, Africké jaro, to jsou pomníky Americkoizraelské imperiální politiky. Miliony mrtvých a ožebračených lidí, kteří přišli o vše a nebýt Ruska přibyla by k nim Sýrie. Tady musím připomenout, že Americká administrativa chtěla válku proti Sýrii už v roce 2011 a bylo to " tolik zlé Rusko" kdo té válce zabránil. Sýrie byla první zemí, kde americký plán ztroskotal. Tak izraelskoamerická administrativa ve spolupráci se Saudskou Arábií vymyslela a vytvořila syrskou umírněnou opozici, kterou když je UMÍRNĚNÁ, také k boji patřičně vycvičili a vyzbrojili, leč očekávané sesazení Syrského prezidenta a vlády, jejich nahrazení v "demokratických" volbách zvolené vlády se dle očekávání nějak nedařilo, proto s podporou především výše jmenovaných vznikl Islámský stát, podobně jako vznikla Al-Kaida v Afganistánu. Partizánský boj se Sovětskou armádou (po 11. září Amerikou vytvořená Al-Kaida, byla stejnou Amerikou prohlášena za teroristickou organizaci a americká armáda měla důvod okupovat Afganistán, pochopitelně, že se souhlasem a aktivní účasti NATO).

To vše neprobíhá dostatečně rychle podle plánu oné neznámé - známé skupiny lidí, tak se rozhodli urychlit vývoj a tomu mají napomoct slova papeže a taková zdánlivá maličkost jakou je uznání změny hlavního města Izraele z Tel Avivu na Jeruzalém a tím dále hrotit politickou situaci na blízkém východě, tak vyprovokovat vice muslimů k rychlému odchodu do Evropy, kterou potřebují Spojené státy ekonomicky zničit, rozpoutat po Evropě lokální občanské války.

Následně Spojené státy přispěchají, co by chrabrý zastánce evropských lidí a hodnot a nechají si za svoji pomoc bohatě zaplatit a s podmínkou absolutní poslušnosti, či podrobením se Spojeným státům

Jde především o zahojení americké ekonomiky, ale to je jen první část onoho ďábelského plánu.

Vladimír Berossos

http://berossos.blog.cz/