Obrovské fiasko revolučních gard Ukrajinců Zelených Pirátů a pár extremistů proti Tomio Okamurovi

Zveřejněno: 17. 12. 2017 8:17

Asi desetinásobná přesila policistů v očekávání výprav těžkých kalibrů, kterými vyhrožovali extrémisté jako Jan Cemper, Tomasz Peszynski, Hayato Okamura a další, jejichž základním heslem je: naší svobodu do vás i klacky demokraticky dostaneme! A hned další jako Fedor Gál začnou mluvit o plynu, jako by jim ho obyčejní lidé brali! Ale nás nezajímá plyn, kterým je prošpikován každý jejich projev!

 (Že tam bylo tolik policistů není výtka. Naopak, nikdo neví, co od těch "demokratických extrémistů za jednotnou Evropu" lze očekávat)

Mají pravdu média, že tam bylo kolem tří set lidí. Asi sto tam mělo kamery a fotoaparáty, asi sto zvědavců a asi sto pomatených, co vřískali při každém pohybu. Dokonce když chtěli projít do hotelu turisté, stejně jim nadávali do fašistů, nácků a hrozili holemi vlajek Evropské unie. Demokraticky.

Policisté nic nezanedbali. Co kdyby...

Proč vlajka Ukrajiny - máme na Ukrajině vyvěšovat naše?HateFreeUkrajina v Praze s bosýma nohama

Peszynski, Štětina, Hayato Okamura a spousta dalších zoufalců stála osamoceně, jakoby se nestačila divit, kde všichni jsou.

Jan Cempler hovoří k velkému davu

 

Tomasz Peszynski nevěří svým očím: kde jsou, kde jsou?

 

Stejně nepřišli... Alespoň mimo pár pošuků je klid

 Když jsme odcházeli, asi padesátka "smažek" tancovala jakýsi "Hip hop" na rytmy, linoucí se z auta. A tak skončila jízda revolučních demokratických gard Evropské unie na setkání Tomio Okamury, Le Penové a Wilderse, hlášené jako bezpečnostní riziko. Inu, v České republice, když není zábava, ani revoluční gardy se neprosadí.

http://www.skrytapravda.cz/domaci/1308-obrovske-fiasko-revolucnich-gard-ukrajincu-zelenych-piratu-a-par-extremistu-proti-tomio-okamurovi