Nigel Farage pozval před rozčílenými europoslanci Trumpa do Bruselu a strhl se poprask

Evropská unie nestojí na demokratických základech! [

Úno 3, 2017

 

Britský europoslanec Nigel Farage, který by hlavním vůdcem Brexitu minulý rok, vystoupil včera v Evropském parlamentu s projevem, který opět odhalil samotnou podstatu a nedemokratický charakter celé Evropské unie. V poloprázdném sále Evropského parlamentu probíhala diskuse ke stanovisku Evropské komise odsoudit kroky Donalda Trumpa v USA, kterými zakázal na dobu tří měsíců vstup lidem do USA z celkem 7 muslimských zemí. Nigel Farage si vzal slovo a začaly se dít věci. Nejprve srovnal procesy v USA a v Evropě. Zatímco Donald Trump plní sliby svým voličům, Evropská unie je z toho v šoku. Vzápětí si rýpl do Evropské komise, která jako jediná má výhradní právo navrhovat legislativní opatření, přestože komise nebyla nikým zvolená. Evropský parlament je tak pouze fíkovým listem úplně k ničemu, protože slouží pouze k posvěcování zákonů, které se upečou v Evropské komisi.

 

Poslanec za Labour Party Seb Dance trolloval Nigela Farage za jeho zády s papírem a šipkou „Lže vám“. Zoufalství pro-evropského poslance.

 

Dále se opřel do pokrytectví EU a také se ptal, jak je možné, že země jako Saúdská Arábie nebo Kuvajt, což jsou jedny z nejbohatších zemí na světě, nepřijaly ani jednoho uprchlíka ze Sýrie, zatímco EU otevřela náruč teroristům. Farage nenechal na Evropské unii nit suchou a jeho projev opravdu vystihuje charakter celého evropského aparátu. Je to hra na demokracii, ale ve skutečnosti Evropská unie je zločineckou organizací, která legalizuje nelegální migraci a řídí procesy proti vlastním národům, proti vlastním obyvatelům. Nigel Farage si rýpl do komisařky Federicy Mogheriny, která je komisařkou EU pro zahraniční vztahy a bezpečnostní politiku. Ona je zodpovědná mj. za skandální činnost pohraniční stráže Frontex, která potají ve spolupráci s neziskovým sektorem za pomoci lodí pašuje migranty od libyjského pobřeží do EU, do přístavů v Itálii [1]. Evropská unie tak de facto funguje jako organizovaný kartel s politickým krytím.

 

Evropský chanát už nefunguje

 

Jediným řešením je vystoupení z EU, protože čím dál více se ukazuje, že EU v současné podobě nelze transformovat v lepší subjekt, ale jenom v subjekt daleko horší, více pro-migrační. Projekt Nové Evropy bude pouze dalším stupněm současného nedemokratického směřování EU. Uvnitř EU mezitím vzniká nová vlna anti-amerikanismu a také proti-izraelských postojů. Všechno to dává naprostý smysl. EU jako globalistický „chanát“ půjde proti americkým zájmům a proti Izraeli, protože USA a Izrael bude v následujících letech na jedné lodi a politika obou zemí bude směřovat proti EU, proti podpoře migrace, proti muslimům a proti globalizaci. Farage vyčetl v projevu Evropské unii, že neřekla ani slovo, když minulý týden 16 zemí zakázalo svým etnickým židům vycestovat do Izraele na svátek Dne Holokaustu.

 

Donald Trump a australský premiér Malcolm Turnbull se pohádali po telefonu kvůli muslimským migrantům.

 

Donald Trump se mezitím stihl pohádat s australským premiérem Malcolmem Turnbullem kvůli migrantům a složil mu po divoké roztržce telefon [2]. V telefonickém rozhovoru se poštěkali mezi sebou kvůli skandální dohodě mezi Austrálii a vládou Baracka Obamy, který podepsal s australskou vládou memorandum o přijetí těch migrantů z Austrálie, kteří v zemi neprošli přijímacími procedurami a nevyhověli bezpečnostním požadavkům na udělení statusu uprchlíka v Austrálii. Trump to zjistil během auditu smluv, který má na starosti Steve Bannon a začal řádit jako nepříčetný. Nejprve volal Obamovi, ten mu nezvedal telefon. Potom volal do Austrálie premiérovi a spustil na něho křik. Jinak Steve Bannon hledá pro Trumpa ve smlouvách podepsané Barackem Obamou ty konkrétní smlouvy, které jsou závadné pro bezpečnost USA. Pokud by se ukázalo, že Barack Obama vědomě podepsal přijetí „vadných kusů“ muslimských migrantů, které už odmítla Austrálie, mohl by se Obama dočkat i obvinění z napomáhání terorismu. Trump v rozhovoru premiérovi Austrálie řekl, že co si to dovoluje posílat do USA muslimské teroristy, které si nechce u sebe doma ponechat. Trump potom rovnou telefon složil a mezi USA a Austrálií tak došlo k diplomatickém rozkolu.

 

Anti-amerikanismus EU je předpovědí konce NATO

 

Donald Trump a jeho administrativa tak dělá takové tvrdé kroky proti migraci a minulé vládě Baracka Obamy, že dokonce bývalá poradkyně prezidenta Obamy Rosa Brooks, která pracuje v této době pro nadaci New America Foundation sponzorovanou Georgem Sorosem, už veřejně spekuluje, že by v USA měl proběhnout vojenský puč, anebo by měl být Trump odvolán z důvodu mentální poruchy [3]. Mezi USA a Evropskou unií tak budou vzájemné vztahy oslabovat, spolu s tím se bude destabilizovat i situace v NATO, navzdory výrokům a ujišťování o stabilitě a podpoře USA ve vztahu k NATO.

 

Vladimir Putin a Viktor Orbán v Budapešti.

 

Procesy, které probíhají v USA a atmosféra plná antiamerikanismu v Evropské unii, povedou k rozštěpování Evropy a k transformaci EU do dvou nových subjektů, Nové Evropy a skupiny národních států, které se na straně jedné přimknou více k USA a druhá část více k Rusku, viz. návštěva Vladimira Putina včera v Maďarsku. Dělení moci, vznik multipolárních skupin moci, bilaterální transatlantické spojenectví mezi USA a Ruskem, plus multipolární regionální svazky souručenství typu Das neue Europa, případně skupiny V4 a vybraných zemí, které si budou tvořit vlastní politiku ve svazku s USA anebo Ruskem.

 

Evropská unie v současné podobě končí. Vyprázdněná zasedání evropského parlamentu, neschopnost dohod EU s Londýnem, počátky odporu proti Trumpově vládě a tím i proti vlivu americké moci v NATO, což nelze od sebe oddělit. O konci EU a NATO, o událostech ve světe, o multikulti indoktrinaci v českých mateřských školách a školkách budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

 

*Titulky v úvodním videu nahoře zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.

-VK-

Šéfredaktor AE News