Několik otázek pro voliče Drahoše

20.01.2018 08:48

 

Věděl(a) jsi před půl rokem, že nějaký Drahoš existuje?

Znáš jeho skutečné názory na cokoliv? (Nikoliv to, co mu poradí mediální poradci, aby řekl).

 

Přeješ si, aby český průmysl prosperoval tím, že bude dodávat investiční celky do Ruska, Číny a dalších zemí, nebo si přeješ, aby to místo nás dodávalo Německo, USA, a další, jak se dávno děje poté, co jsme vyklidili po roce 89 svoje tradiční trhy? Nyní máme možnost získat alespoň část zpět. Pokud někdo protestuje proti tomu, aby ČR získávala zakázky v Rusku, Číně, ale zároveň mu vůbec nevadí, že je pak získá Německo nebo USA, čí zájmy pak vlastně hájí?

 

Drahoš podepsal před půl rokem tzv. Výzvu vědců, vyzývající k toleranci k migrantům. Četl(a) jsi to? Podepsal, když ještě netušil, že bude kandidovat na prezidenta. To jsou tedy jeho skutečné názory a to je to, co bude prosazovat.  Chápeš, co se za těmi líbivými slovy skrývá a jaké by měla taková politika vstřícnosti k migrantům následky? Ty se jich možná nedožiješ, ale tvoje děti a vnuci zažijí důsledky Tvého rozhodnutí na vlastní kůži. Stačí se podívat na to, co se DNES děje v Západní Evropě a Skandinávii - to samé se bude dít tady v budoucnu, pokud sem migranty pustíme.

 

Ve "Výzvě vědců" stojí:

 

    "My, zde podepsaní vědci a vědkyně, pracovníci akademických a výzkumných institucí, jsme velmi znepokojeni prudkým nárůstem xenofobie ve společnosti."

 

- xenofobie, nebo správná imunitní reakce společnosti před hrozbou? Naši předci, kteří bojovali proti muslimům stovky let, byli taky xenofobní? Nebo jen bránili svou kulturu a způsob života?

 

    "O imigrantech, lidských bytostech, se píše, jako by šlo o škodnou zvěř či parazity valící se do naší vlasti, aby vysávali sociální systém nebo rovnou vraždili a znásilňovali."

 

- To snad není přesný popis reality tam, kde migranti jsou ve větším množství, například v Německu, Švédsku, Francii? Jistě, nechovají se tak úplně všichni, ale kdo chce zavírat oči předtím, že tam kde jsou migranti, stoupá kriminalita, útoky na ženy a znásilnění?

 

 

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/nekolik-otazek-pro-volice-drahose/