Nazdar bratře štváči a ustrašenče!

 

Kdyby se mi někdo padesát let po padesátých letech snažil namluvit, že se opět vrátíme k těmto inkvizičním pejorativům XX. století, tak jej pošlu za Chocholouškem. Nota bene v Národním osvobození!!! S výjimkou Vás, bratře štváči a ustrašenče, cožpak na to my "pouho pouzí" čtenáři, ale to aby se legionáři a odbojáři museli v hrobě obracet!!!

 

Vyjadřovat se k vývodům pana magistra nemá cenu. Já jsem již jednou obsáhle reagoval na jeho článek o Islamismu, rovněž k mému překvapení otištěný v Národním osvobození. Byť chápu, že Vy se hájit musíte, tou nejlepší odpovědí je noticka jedné ze sester čtenářek, která jistě souzněla s míněním většiny abonentů NO, a to že nejraději čte Vaše články! Evidentně tedy jedna ze štváčů a ustrašenců.

 

I když pluralitu názorů ctím, jako pravicový volič bych byl mezi sestrami a bratry v ČSBS určitě v menšině, takže ne se vším v NO pochopitelně souhlasím, kategoricky se například stavím proti pokusu o určitou rehabilitaci Klementa Gottwalda, toto je opravdu hodně silná kolaborantská káva, zápachem nápadně připomínající tarase bulbu ať už lumpenkavárny sTOP09 či trávu značky Al-Šabat oblíbenou v kruzích Išíčka Dientsbierů a spol.

 

Pro mne, neb nejsem přímo napaden, je ale nejsmutnější a ovšem též varující ta skutečnost, že se tyto názory vyskytují na půdě Českého svazu bojovníků za svobodu, o němž jsem si byl s ČsOL a Sokolem (problém ovšem je, že bez státní podpory nejsme schopni pokrýt náklady) doposavad jist jako hrází, posledními baštami proti pronikání pátých kolon s jejich vskutku širokým záběrem náplně práce počínající infiltrací multisebevražednictví přes přímou podporu nepřátel Republiky až falzifikačním přepisováním dějin konče!

 

Z úhlu tohoto pohledu se ale domnívám, že se Vám pan magistr Kubák neomluví, neb by popřel sám sebe i svoji neomesiášskou roli! Aniž bych se chtěl bratře štváči a ustrašenče dotknout Vašeho nároku na omluvu, za důležitější bych považoval, zdůrazňuji však, že nejsem člen ČSBS, takže nemám jakéhokoli práva se toho dovolávat (!), aby se k této dost zásadní otázce jednoznačně a kategoricky vyjádřilo vedení ČSBS! Chtěl bych být optimistou, domnívaje se, že se jedná o sic pro mne nepřijatelný, ale ojedinělý exhibicionistický výstup, přesto nás dějiny učí, že za přehlédnutelnými, jako by v dobrém mínění nabádáními k lepším zítřkům, přichází, nepostavíme-li se zlu hned zpočátku ostře proti, apokalyptický příval (ne)milých krajanů jedno zda barvy hnědé či zelené s půlměsícem ne tolik odlišným od kinžálu! Konec konců víme koho "broumovský" kaprál tituloval čestnými Árijci!

 

S bratrským pozdravem "My byli jsme a budem!" (pokud ovšem budeme neústupně hájit dědictví našich hrdinných předků vlasti naší nejmilovanější)

 

br. René, člen TJ Sokol Písek, ČsOL Benešov, Společnosti Edvarda Beneše a Udruženja pripadnika Jugoslovenske vojske u Otadžbini 1941.-1945., Beograd (ročník 1962 již jen jako sledbenik, následovník, žák)

 

Komu:

    nickeli.jaros7@gmail.com

Kopie:

    vydavatel@seznam.cz, danicek.redakce@volny.cz, kux1@seznam.cz ...a další (10)

 

Re: Soud o lansmannschaftu si může dohledat každý