Na závěr uvádím zkrácený dopis  Jaroslava Šilara

Připravil Henryk Laloha

 

Proč budu volit pana Miloše Zemana?

Docela chápu rozladění mnoha lidí ohledně současného prezidenta. Já byl léta jeho odpůrcem, zejména pod vlivem našich médií, a rozhodně jsem jej dříve nevolil. Jenže ta věc je složitější. V dnešní době islamizace Evropy (po všechna staletí se křesťanská Evropa bránila invazi islámu), řízeného tažení proti katolické Církvi, přijímání zvrácených zákonů proti životu, nemluvě o ztrátě národních identit (to vše ze strany EU) - je důvod proč zpozornět.

 

Paradoxem je, že tato nebezpečí vidí spíš pan prezident Zeman, než volení zástupci KDU-ČSL. Prezident Zeman nemluví politicky korektním jazykem, ale říká pravdu. Zato jej Brusel nesnáší a v naší televizi je prezentován jako starý a nemocný blázen. Pan Zeman totiž neskáče, jak Brusel píská.

Druhým vážným problémem je nastupující cenzura a lživé nebo alespoň překroucené zpravodajství především ze strany ČT (ale i mnohých dalších stanic) o bezpečnostní situaci v Evropě. Stačí si poslechnout nejvyšší vládní představitele Polska a pochopíte. Všimněte si, jak Brusel útočí na katolické Polsko. Jak je pomlouváno a napadáno. Evropská rada se vměšuje do vnitřních záležitostí Polska a snaží se podkopat autoritu polské vlády. K této nechutné kampani se přidala i naše ČT. Naštěstí polská vláda má podporu svého obyvatelstva, nejen proto, že podporuje pro-rodinnou politiku.

 

Brusel naopak neprotestuje proti odstraňování křížů, soch světců a dalších symbolů křesťanství (především ve Francii a severní Evropě) - tyto symboly prý pobuřují muslimskou (přistěhovaleckou) "menšinu". Takto bídně dopadla kdysi sladká Francie - kolébka evropského křesťanství. Otevřeně o tom mluvil i Jarosław Kaczyński před polským parlamentem. To se však z našich médií nedozvíte.

Přišlo e-poštou