My jsme nikoho nezvali, tak nám nenuťte kvóty!

Německá kancléřka Merkelová tohle už z Prahy nechce slyšet, bude tudíž preferovat Jiřího Drahoše jako prezidenta. Její plán mohou zhatit jen čeští voliči za 5 dní!

Led 22, 2018

 

Jiří Drahoš v minulosti občanům prozradil, že je fascinován německou kancléřkou Merkelovou, která de facto pozvala „uprchlíky“ do Evropy. Věřím tomu, že Angela Merkelová ve skrytu duše podporuje Drahoše, i když nahlas asi nic neřekla.

 

Mimochodem, pro německou kancléřku Merkelovou by bylo zvolení Jiřího Drahoše politické vítězství. Proč? Protože Jiří Drahoš, jak sám prohlásil, není profesionální politik. Dále pan Drahoš podepsal Výzvu vědců proti strachu a lhostejnosti. Vlastně všichni, kteří podepsali tuto výzvu dali veřejnosti najevo, že „všem uprchlíkům, kteří v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Muslimové jsou nespravedlivě házeni do jednoho pytle s teroristy“. Myslím, že kancléřka Merkelová má nepochybně i z tohoto radost. Mít na Pražském hradě neprofesionálního politika, který je její osobou fascinován, a má na některé věci stejný pohled, je vítězství Merkelové.

Opravdu?

 

Pamatujme, co řekl prezident Miloš Zeman Angele Merkelové na Pražském hradě. A to, že „My jsme nikoho nezvali, tak nám nenuťte kvóty“. Nevím, co by J. Drahoš, který se v minulosti sešel s Merkelovou, jí řekl, kdyby byl prezidentem. S největší pravděpodobností by Drahoš nechránil náš národní zájem, kterým je odmítnutí povinných kvót. Ono se něco špatně odmítá, když to prosazuje člověk, kterým je J. Drahoš fascinován.

 

Můžeme teď prohlásit, že by se Jiří Drahoš v budoucnu spojil s Angelou Merkelovou a uzavřeli by jisté spojenectví? A to spojenectví ohledně povinných kvót? Ať si každý odpoví sám. Ale za sebe říkám, že v žádném případě nechci, aby Česko přijalo kvóty a aby německá kancléřka byl častým hostem na Pražském hradě. Česká republika musí být suverénním státem a mít v čele profesionálního politika. A ne člověka, který je fascinován Angelou Merkelovou. Takovýto neprofesionální politik by nechránil národní zájmy České republiky.

Zanedlouho se v druhém kole prezidentské volby rozhodne o novém prezidentovi. Tyto volby jsou pro stát a jeho občany velmi důležité. Proč? Protože ovlivní každodenní život každého občana

 

Musíme si uvědomit jednu zásadní věc. A to, že Česká republika je takzvané srdce Evropy. A každý významnější stát, který může svojí politikou ovlivňovat jiné země ku svému prospěchu, stojí o to, aby měl vliv na Českou republiku, která je, ačkoli slýcháváme v médiích opačný názor, významným hráčem v Evropě. Už v dávných dobách každý usiloval o to, aby mohl mít svůj vliv na české země. Česko vždy bylo důležitou zemí a to hlavně kvůli tomu, že leží uprostřed Evropy.

 

Miloš Zeman dojednal v Rusku s Vladimirem Putinem zakázky pro české podniky za 19 miliard korun.

 

Mnozí odpůrci současného prezidenta Zemana mu vytýkají, že Česko žene do náruče Ruska a Číny. A to jen kvůli tomu, že s těmito státy má pozitivní ekonomický vztah. Naposledy české firmy v Moskvě podepsaly smlouvy a dohody za 19 miliard korun. Tato spolupráce se například týká při výrobě traktorů Zetor, nebo leteckých motorů od GE Aviation. Tyto a další smlouvy byly podepsány na česko-ruském podnikatelském fóru za přítomnosti prezidenta Zemana. Ale ti, co neustále skrze média říkají národu, že je M. Zeman agentem Kremlu, tak si vůbec neuvědomují, jaký ekonomický přínos je pro ČR a její obyvatelé ekonomicky spolupracovat se zeměmi, ze kterých profitujeme.

 

Položme si otázku: Je v národním zájmu, aby Česká republika ekonomicky spolupracovala s USA, Francií, Izraelem, Německem, Ruskem, Čínou a s dalšími státy? Ano, toto je přeci v národním zájmu Česka!

 

A teď si položme tu samou otázku, akorát některé státy z toho vynecháme: Je v národním zájmu, aby Česká republika ekonomicky spolupracovala s USA, Francií, Izraelem, Německem? Ale ne s Ruskem a Čínou? Toto přeci není v národním zájmu České republiky. Dokonce i USA a další státy obchodují jak s Ruskem, tak i Čínou. A Česko v žádném případě nesmí zůstat stát v rohu a musí být i nadále aktivní. Tak, jako doteď.

 

To, že aktivně ČR, zejména díky prezidentovi Zemanovi, obchoduje s Ruskem, Čínou, USA a dalšími státy, je pro nás velké plus. Nelze v dnešní době říct, že budeme obchodovat jen s některými státy. Pokud z jakéhokoli státu vyklidíme své pozice, naše místo zaujme ihned někdo jiný.

Jiří Drahoš s bývalým americkým velvyslancem v Praze Andrew Schapirem. Všimněte si symbolu sepjatých rukou velvyslance, symbol Oka Boha Hora, Vidoucí oko, Vrchol nedokončené pyramidy, symbol Chrámu a také symbol kružítka a úhelníku, tzn. symbol stavitelů Země, symbol Gaia, Matka Země… toto všechno vyjadřuje tento symbol Svobodných zednářů. Pozn. VK.

 

Takže ano: Zájmem České republiky je obchodovat i s Ruskem a Čínou. Mimochodem, na tyto dvě země může mít názor každý, jaký chce. Ale podstatné je to, jaký ekonomický přínos budeme z obchodu s těmito státy. A zatím, díky prezidentovi, z toho máme nemalý ekonomický přínos. Je docela pravděpodobné, že pokud by byl J. Drahoš prezidentem, Česká republika by přestala obchodovat s mnoha státy. A občané by tuto změnu zanedlouho pocítili.

S Drahošem do náruče TOP09

 

Rozdíl mezi Drahošem a současným prezidentem Zemanem je veliký. A to, i co se týče ekonomiky. Jiří Drahoš nemá takové politické zkušenosti, jako M. Zeman. Lidé si volí prezidenta i kvůli jeho politickému přehledu.  A hlavně pro to, co pro ČR a její občany může ještě vykonat. Jaký má vlastně J. Drahoš politický přehled? To, že ¨jakožto předseda Akademie věd se stýkal s politiky? A to hlavně s bývalým ministrem financí Kalouskem. Mimochodem, Drahoš se o Kalouskovi vyjadřuje velmi pozitivně. A věřím tomu, že každý slušný občan ví o tom, jaké, a teď s prominutím, prasárny, nadělal občanům Kalousek. Byl bych velmi nerad, aby se Kalousek stal premiérem. Stačilo to, co dělal, když byl ministrem financí. Bohužel musíme konstatovat, že J. Drahoš je s největší pravděpodobností provázán s Kalouskem a TOP 09.

 

Budoucí prezident velkou měrou ovlivní směřování ČR. A nejen já bych byl velmi rád, aby se Česká republika držela aktuálního kurzu, který prezentuje M. Zeman svými činy. Nenechme si ekonomicky rozvrátit republiku zvolením Drahoše. Ten, kdo volí současného prezidenta Zemana, nemusí být jeho horlivý příznivec, ale podstatné je, že spolu se Zemanem volí PRO NÁRODNÍ zájmy.

 

Kdo volí Drahoše, de facto volí politickou loutku, kterou ovládají rádoby elity. J. Drahoš, jak jste si mnozí všimli, je svými názory velmi protinárodní.

 

-Petr Cvalín-

 

Prosba redakce závěrem článku

 

Hrajeme o všechno, o naše děti, o naši kulturu, o náš vlastní národ. V souvislosti s tím bychom chtěli požádat a poprosit naše čtenáře, aby i tento měsíc zvážili finanční podporu našemu serveru. Nejsme veřejnoprávní médium, ani neziskovka napojená na fondy uhlobarona nebo cizí fondy. Stojíme a padáme s finanční podporou Vás, našich čtenářů. Pokud se Vám líbí, jak pracujeme a jaké informace přinášíme, přispějte nám prosím jakoukoliv částkou na naší obvyklé darovací stránce zde. Dobrovolný dar můžete zaslat na bankovní účet v ČR a v SR, na PayPal, Bitcoin anebo poštovní složenkou na účet v ČR nebo v SR. Podpoříte tím naši práci, investigativní novinařinu a zajistíte pokračování našeho nezávislého alternativního zpravodajského projektu. Moc Vám děkujeme!

https://aeronet.cz/