Merkelové bylo dost!

 

Merkelová svou migrantskou politikou poškozuje Německo, Evropskou unii, včetně ČR a jejich občanů. Kolem 80% občanů republiky si nepřeje migranty v naší zemi. Kdysi se říkalo, že hlas lidu je hlasem Božím. Dnes němečtí a čeští "političtí křesťané" svými činy uvedenou zásadu zásadně a dlouhodobě popírají. Co je to za křesťany?

 

Nesouhlasíme s pokusy opětně křísit německou imperiální politiku, která též silně poškozuje vztahy mezi evropskými státy.

 

Nechceme německou Evropskou unii, ale evropské Německo, jež nebude prosazovat své cíle silou.

 

Navrhujeme zastavení tzv. česko-německého strategického dialogu a jeho nahrazení dialogem se Slovenskou republikou.

 

Požadujeme na Německu zaplacení reparací ve výši 360 miliard předválečných korun, tj. více než 3 biliony korun současných. Vždy se říkalo, a dodnes to platí, že dobré účty dělají dobré přátele. Je povinností Němců zaplatit tento dluh. Snad se naši „neohrožení a stateční politici“ konečně vzmuží a jménem českého národa požádají Německo o zaplacení uvedené částky. Pokud se budou Němci vzpírat a odmítat zaplatit reparace, jsou zde ještě mezinárodní soudy.

 

Napsali jsme dopis paní A,. Merkelové, kancléřce SRN, před nepříliš dlouhou dobou, v němž jsme ji upomínall na nezaplacené reparace a žádali, aby konečně Německo svůj dluh zaplatilo.  Na tento dopis jsme dosud nedostali odpověď, ačkoliv jí byl doručen prostřednictvím německého velvyslanectví v Praze v době, kdy paní kancléřka dlela zde na návštěvě.

 

Pana Bělobrádka a pana Hermana označil H. Seehofer ve svém projevu na 68. sjezdu za statečné může, politiky.  Zřejmě jsou tito pánové a někteří další stateční jen když jde o prosazování „sudetoněmecké věci“, jakmile jde o náš národní a státní zájem, ztrácejí svou statečnost, pokud vůbec nějakou mají, a mlčí a mlčí. A to v tom lepším případě. V tom horším je viditelně opouštějí. Jak je to možné? Skládali přece ústavní slib věrnosti republice a jejímu lidu, z jehož daní jsou placeni. Nebo jejich loajalita patří někomu jinému? Co od těchto pánů a jim podobným se můžeme ještě dočkat? Počítejme i s tím nejhorším a nebudeme pak překvapeni. Aby k tomu nedošlo, nevolme KDU  v parlamentní volbách. Nechť tito pánové demokratickou cestou odejdou z politiky, v níž si počínali jako slon v porcelánu. Ja pravděpodobné, že je čeká, a doufejme, že nemine, zasloužený ošklivec.

 

Dost bylo Merkelové, dost bylo pánů Bělobrádka a Hermana!

 

J. Kovář