Le Pen slibuje, že bude-li zvolena prezidentem, tak „zničí“ kartel Rothschildů

 

Francouzská prezidentská kandidátka Marine Le Pen slíbila obnovu národní suverenity stažením Francie z eurozóny, návratem francouzského franku a zabráněním kartelu Rothschildů, aby kontroloval centrální banku.

„Potřebujeme kontrolovat měnu, abychom si ji mohli upravovat, protože dnešní jednotná měna je těžkým břemenem,“ řekla Le Pen novinám Le Parisien. „Budeme mít národní měnu, jako všechny ostatní země a společnou měnu budeme mít spolu s tím.“

Le Pen, která vedla kampaň za zrušení výsledků desítky let se táhnoucích politik globalistů a za uspořádání referenda ve stylu Brexitu, pokud zvítězí, řekla, že tato šestá největší ekonomika světa by měla opustit „Rothschildy kontrolovanou“ měnu euro ve prospěch národní měny, kterou lze kontrolovat podle francouzských zájmů.

„Musíme kontrolovat svoji měnu a upravovat ji podle ekonomiky, protože dnešní jednotná měna (euro), to je koule na řetězu.“

Rozdíly mezi kandidáty, mezi nimiž se Francouzi musí rozhodnout, nemohou být ani kontrastnější – bývalý bankéř Rothschidů, který byl jako teenager vylákán do kroužků světové pedofilní elity, nebo žena, která slíbila vykázat Rothschildovské banky z Francie, vzít si zpět národní suverenitu a zničit pedofilní kroužky vedené evropskými politiky za scénou.

Když Le Pen mluvila o tomto bývalém Rothschildově bankéři, Emmanuel Macron, ženatém s učitelkou, která ho učila dramatickou výchovu a svedla ho ještě jako nezletilého, tak řekla:

„Není žádná náhoda, že elita protlačuje mého rivala, aby se stal prezidentem, všemi prostředky. Potřebují u moci jednoho ze svých, aby jejich agenda mohla pokračovat.

 

Macron je bývalý člen Socialistické strany a kazatel další globalizace francouzské ekonomiky. Vítá s otevřenou náručí otevřené hranice, imigraci a Evropskou unii a kritizuje Brexit a Donalda Trumpa – v čemž zachází tak daleko, že Američanům, kteří se dostali do sporu se současnou administrativou, nabízí „bezpečné útočiště“.

Pokud by snad Macron 7. května zvítězil, není jasné, jak efektivně by jako prezident vládl, když jeho strana En Marche! nemá ve francouzském parlamentu ani jedno křeslo. Už sama skutečnost, že do vedení druhého kola prezidentského klání s Le Pen se dostal vůdce naprosto nepopulární strany, je sama o sobě ohromující a předvádí se na tom, kolik vlivu elita na francouzskou národní politiku má.

Elita je zvyklá ve Francii dostat, co se jí zachce, ale doufejme, že to nepotrvá už dlouho.

Le Pen, která si tento týden v průzkumech proti establishmentem předurčenému Macronovi silně polepšila, nastínila plány na „zničení Nového světového řádu“, bude-li zvolena prezidentkou, a vyslala vzkaz evropským elitám: „Když budu muset, tak ty jejich zkorumpované, vypočítavé instituce rozbiji třebas vlastníma rukama.“

„Lid promlouvá a jeho poselství je jasné: Nový světový řád končí,“ oznámila Marine Le Pen fascinovanému davu u ústředí strany Národní fronta západně od Paříže.

„Elita maskovaná za tou svojí propagandou živenou mediálními institucemi, za níž si v Bruselu bez jakékoliv odpovědnosti peče ta svá svévolná rozhodnutí a umlčuje občany promlouvající proti tomuto šílenství, tam ale není v bezpečném úkrytu. Až se stanu prezidentem, tak je ta přílivová vlna vzedmutého zhnusení dožene tak, jak to předtím ještě neviděli.“

Vytvořeno 3. 5. 2017

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/10297-le-pen-slibuje-ze-bude-li-zvolena-prezidentem-tak-znici-kartel-rothschildu