Kdo sní o válce s Ruskem, sní o sebevraždě!

Contra Magazín

20.leden 2018  „Šílenci" na Západě, kteří sní o řešení konfliktu s Moskvou vojenskými prostředky, musí pochopit, že každý, kdo takto jde proti Rusku, skutečně spáchá sebevraždu, varoval Contra Magazin.

 

Rusové mají zbraně, které jsou schopny proniknout jaderným štítem Evropy, stejně jako připravenost je použít, napsal Ernst Plener, autor článku.

Po začátku ukrajinské krize Západ začal vyvíjet nátlak na Rusko na všech frontách, uvedl Contra Magazin. Ale tato země kvůli tomu nebyla zneschopněna, ale naopak, pod sankcemi dokonce zaplatila zahraniční dluhy. A navíc Moskvu všestranně podpořila Čína, poznamenal autor.

 

Kreml navíc v Kaliningradu nasadil rakety Iskander-M, pokračuje publikace. Mohou také nést, kromě konveční i jadernou hlavici. Do dvou minut dorazí do Varšavy, do Berlína - do čtyř. A Západ je nemůže sestřelit. Koneckonců rakety prolétají mezosférou, nelze určit jejich trajektorii a ve skutečnosti prolétají nad systémy vzdušné obrany v Evropě.

 

„Vyvstává otázka, stisknou Rusové tlačítko, pokud Západ zaútočí? Budou, jako vlastenci, bojovat za svoji zemi, nebo se skloněnou hlavou přijmou své zotročení?“ ptá se Plener a poukazuje na to, že  vlastenecký duch je v Rusku velmi silný. „V době, kdy západní země vidí ve vlastenectví jakousi formu naprosto radikálního populistického fašismu, Rusko ukazuje, že tato podoba loajality vůči vlasti není v žádném případě zastaralá,“ zdůrazňuje novinář.

 

„Naprostí šílenci na Západě, kteří sní vyřešit konflikt s Ruskem vojenskými prostředky, si musí uvědomit, že každý, kdo jde proti Rusku - …  ve skutečnosti spáchá sebevraždu,“ konstatoval Contra Magazin .

 

Trump a realisti, kteří ho obklopují, to podle autora pochopili. Podle něj, i když se to zčásti nemusí zdát, tak se situace ve vztazích mezi Moskvou a Washingtonem částečně normalizovala, tvrdí Plener poněkud optimisticky

(kou, prvnizpravy.cz, contra-magazin.com, foto: arch.)

 

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/contra-magazin-kdo-sni-o-valce-s-ruskem-sni-o-sebevrazde/