Kampaň a antikampaň

 

„Daniela Krystýnková: Tak ho zablokujte on totiž všude prudí.“(Z naší FB stránky)

 

Pan Zich patří k těm výtečníkům, kteří ze slušné volební kampaně dělají nepřehlednou řadu sprosťáren, hrubých útoků, výmyslů, polopravd až lží. Útočí podpásově dokonce i na Hrad. Své stránky on i někteří další uzavírají před námi, abychom jejich ovečkám nemohli ukázat, že nepatří mezi slušňáky, jak se doma "tváří", ale jsou jejich opakem. Na cizích stránkách si dopřejí plnou volnost. Dští nenávist jednou na toho, podruhé na jiného. Jedovatými slinami prskají kolem sebe. Snaží se získat výhodu pro sebe. Každý sportovec, obyčejný člověk jejich jednání považuje, slušně řečeno, za neférové. Proto, co hlásají, je pro snad každého člověka nepřijatelné. Ze špinavostí všeho druhu nemůže vzniknout dobro. A tak svému pánovi, prof. Drahošovi, pro kterého zřejmě pracují, dělají medvědí službu. Jaký pán takový krám, se mezi českým lidem již dávno říká. Čekáme, zda se k těmto špinavostem vyjádří i pan Drahoš. Pokud ne, tak všichni víme své. Nechte výtečníky řádit. Na poslední chvíli nám zřejmě ukážou ještě horší tvář, než dosud jsme na nich mohli vidět. Sami sebe demaskují.

A když bude po volbách, budou křičet, jak ten Zeman a jeho stoupenci rozdělili národ. Budou prstem ukazovat na kdekoho, ale sami budou lilium. Kampaň v demokratické společnosti má být vedená slušně, bez urážek, nadávek, bez výmyslů všeho druhu. Podle toho, jak ji kdo vede, poznáte, zda patří mezi demokraty nebo ty, kteří bez ohledu na všechno, chtějí za každou cenu dosáhnout svých cílů Zapomínají na jedno podstatné. Že taková kampaň se může změnit v antikampaň, která ublíží jím samým a nakonec i jejich principálovi. A oni již hranice slušnosti dávno překročili.

Citujeme na samý závěr slova jednoho z výtečníků: "Oldřich Arnošt Fischer Panu Zemanovi přeji právě tolik zdraví, aby v sobotu večer ještě dokázal poblahopřát panu profesorovi Jiřímu Drahošovi k vítězství." My naopak přejeme panu profesoru Drahošovi ještě dlouhá léta v zaslouženém důchodu, která mu umožní vyzrát za předpokladu, že bude jednat slušně a všech výtečníků, kteří se sami zašpinili, se zbaví. Panu Fischerovi, Zichovi přejeme zdraví a další intelektuální růst, který je očistí od všech nepravostí. Snad také dojdou k poznání, že staré české přísloví, které říká: Nečiň druhému to, co nechceš, aby činil tobě, platí pro všechny lidi dobré vůle. Bude na nich, kam se zařadí. Dobro plodí dobro, zlo jen zlo!

J. Skalský

 

Poznámka: "Výtečníci" zpravidla za sebou odstraňují stopy. Máte-li zájem přesvědčit se o pravdivosti tvrzení v článku, podívejte se raději dříve než později.







 

 





 

 

 

 

 

Pan Zich patří k těm výtečníkům, kteří ze slušné volební kampaně dělají nepřehlednou řadu sprosťáren, hrubých útoků, výmyslů, polopravd až lží. Útočí podpásově dokonce i  na Hrad. Své stránky on i někteří další uzavírají před námi, abychom jejich ovečkám nemohli ukázat, že nepatří mezi slušňáky, jak se doma "tváří",ale jsou jejich opakem. Na cizích stránkách si dopřejí plnou volnost. Dští nenávist jednou na toho, podruhé na jiného. Jedovatými slinami prskají kolem sebe. Snaží se získat výhodu pro sebe. Každý sportovec, obyčejný člověk jejich jednání považuje, slušně řečeno, za neférové. Proto, co hlásají, je pro snad každého člověka nepřijatelné. Ze špinavostí všeho druhu nemůže vzniknout dobro. A tak svému pánovi, prof. Drahošovi,pro kterého zřejmě pracují, dělají medvědí službu. Jaký pán takový krám, se mezi českým lidem již dávno říká. Čekáme, zda se k těmto špinavostem vyjádří i pan Drahoš. Pokud ne, tak všichni víme své. Nechte výtečníky řádit. Na poslední chvíli nám zřejmě ukážou ještě horší tvář, než dosud jsme na nich mohli vidět. Sami sebe demaskují. A když bude po volbách, budou křičet, jak ten Zeman a jeho stoupenci rozdělili národ. Budou prstem ukazovat na kdekoho, ale sami budou lilium. Kampaň v demokratické společnosti má být vedená slušně, bez urážek, nadávek, bez výmyslů všeho druhu. Podle toho, jak ji kdo vede, poznáte, zda patří mezi demokraty nebo ty, kteří bez ohledu na všechno, chtějí za každou cenu dosáhnout svých cílů Zapomínají na jedno podstatné. Že taková kampaň se může změnit v antikampaň, která ublíží jím samým a nakonec i jejich principálovi. A oni již hranice slušnosti dávno překročili. Citujeme na samý závěr slova jednoho z výtečníků: "Oldřich Arnošt Fischer Panu Zemanovi přeji právě tolik zdraví, aby v sobotu večer ještě dokázal poblahopřát panu profesorovi Jiřímu Drahošovi k vítězství." My naopak přejeme panu profesoru Drahošovi ještě dlouhá léta, která mu umožní vyzrát za předpokladu, že bude jednat slušně a všech výtečníků, kteří se sami zašpinili, se zbaví. Panu Fischerovi, Zichovi přejeme zdraví a další intelektuální růst, který je zbaví všech nepravostí. Snad také dojdou k poznání, že staré české přísloví, které říká: Nečiň druhému to, co nechceš, aby činil tobě, platí pro všechny lidi dobré vůle. Bude na nich, kam se zařadí.

J. Skalský

 

Poznámka: "Výtečníci" zpravidla za sebou odstraňují stopy. Máte-li zájem přesvědčit se o pravdivosti tvrzení v článku, podívejte se raději dříve než později.