K Armagedonu zbývají jen dvě a půl minuty

Dr. Paul Craig Roberts

Global Research, 28. července 2017

 

Jste připraveni zemřít? Vy a já budeme umírat ne pro stáří, ale protože naši američtí spoluobčané mají vymyté mozky a věří všem lžím, které nás vedou k našemu jistému zničení. To nám říkají atomové vědci. A mají pravdu.

 

Dokážete pochopit absurditu? Prezident Trump je v plném rozsahu napadán vojenským/bezpečnostním komplexem, americkými presstitutskými médii, Demokratickou stranou a mnoha republikány, jako například republikánskou senátorkou z Jižní Karolíny - Lindsey Grahamovou a republikánským senátorem z Arizony - Johnem McCainem, jednoduše proto, že prezident Trump chce snížit nebezpečné napětí mezi dvěma hlavními jadernými mocnostmi. 

 

Čím vysvětlit naprostý nedostatek obav o vlastní životy ze strany obyvatelstva v Jižní Karolíně a Arizoně, kteří poslali do Senátu dva blázny, kteří se rozhodli provokovat válku mezi USA a Ruskem? 

 

Mělo by u vás vyvolat mrazení v zádech, že se můžete zeptat na stejnou otázku ve všech 50 státech a téměř všech volebních obvodech.

Můžete se zeptat na stejnou otázku v „bordelu“ známém jako "americké média". Tam nebude nikdo v činnosti, kdo by mohl zveřejňovat nebo psát pravdu o válce, kterou podporují.

 

Spojené státy a zbytek světa spolu se vším živým jsou posíláni do hrobů z důvodu úplného selhání amerického vedení.

 

Co je s Američany špatně, že nemohou pochopit, že jakýkoli „vůdce", který provokuje válku s velkou jadernou mocí, by měl být okamžitě dán do ústavní péče jako naprosto šílený?

 

Proč hloupí Američané sedí do noci před televizí, polykajíce lži, které je bezpochyby ženou ke smrti?

 

Amerika sama selhala, i svět.

 

Původním zdrojem tohoto článku je Paul Craig Roberts

Copyright © Dr. Paul Craig Roberts

 

http://www.globalresearch.ca/armageddon-is-two-and-one-half-minutes-away/5600870

Pro České národní listy volně a kráceně přeložil P. Rejf