Jednoho dne už zítřek nepřijde

P.C.Roberts

 

Dříve, než nás washingtonští idioti nechají sfouknout z tváře Země, měli by se smířit s faktem, že americká schopnost vést válku je ve srovnání se schopností ruskou až druhořadá.

Např.: námořnictvo USA se stalo zastaralým díky ruské nadzvukové manévrující raketě Zirkon.

Např.: rychlost a trajektorické změny letu ruské mezikontinentální rakety Sarmet vynuloval washingtonský antibalistický raketový systém ABM. Jeden Sarmet dokáže vymazat Britanii, Francii či Německo, a během několika sekund přemění rakety Sarmet v trosky celé území Spojených států.

Např.: washingtonská nesmírně drahá stihačka F-35 se v žádném směru nevyrovná stihačkám ruským.

Např.: americké tanky nesnesou srovnání s tanky ruskými.

Např.: ruské jednotky jsou díky svému výcviku a své pohotovosti reagovat na vzniklou situaci vysoce motivovány a nikoliv unaveny 16 lety nesmyslných a frustujících válek, o jejichž smyslu nic neví, jak je tomu u jednotek amerických.

 

Proč o tomhle všem nevíte?

Jestliže existence USA ve válce s vojensky nadřazenou mocností skutečně jednoho dne skončí, bude to vina  Hillary Clintonové, demokratického národního komitétu (DNC), dřívějšího ředitele CIA Brennona, vojenskobezpečnostního komplexu, amerických presstitutek a americké liberálně progresivní levice, která se se svou stupidní politikou identity spojila s neokonzervativními válečnými štváči proti prezidentu Trumpovi, a zabránila mu tak normalizovat vztahy s Ruskem.

 

Bez těchto normálních vztahů s Ruskem visí totiž nad námi všemi nukleární armagedon jako Damoklův meč.

 

Cožpak nesouhlasíte s tím, že je pobuřující, zarážející, neomluvitelné, nevysvětlitelné, bezohledné a nezodpovědné, když Demokratická strana, tisk, televizní média a vojenskobezpečnostní komplex, tvářící se tak, jako by zde byl pro naši ochranu, pracuje se všemi shora uvedenými i s liberálně progresivní levici na zničení lidské rasy?

 

Proč existuje tak tuhá opozice vůči normalizaci vztahů s Ruskem? A proč na vůz s propagandou proti Trumpovi naskočili i Zelení. To ani oni důsledky nukleární války nevidí? A proč tak šíleně bují snaha zbavit se prezidenta, který chce vztahy s Ruskem normalizovat? A proč nejsou právě tyto otázky částí společenské debaty?

 

Úpadek politického vedení, médií a intelektuální třídy v Americe je totální. A zbytku světa tak nezbývá, než nalézt prostředky, kterými by se dal Washington dostat do izolace dřív, než ďábel zničí život na planetě Zemi.

 

Překlad: Lubomír Man