Je to šílenství, ďábel, či obojí, jež drží západní svět pod krkem?

P.C.Roberts

 

Jelikož presstitutky už dnes žádný vztah k pravdě nemají, člověk dokonce už má tendenci nedůvěřovat ani úmrtním oznámením, v nich zveřejňovaných. Stejně jako např. zprávě, že tři americké mateřské letadlové lodi vypluly k břehům Severní Koreje. Proč by to dělaly? To jen aby napodobovaly praxi Britů z 19. století, kteří také vysílali své válečné lodi jednou sem a podruhé tam? Není to dětinské? Čína už přece vyhlásila, že se útoku na Severní Koreu postaví, pokud Severní Korea nezaútočí jako první. A Rusové se vyslovili podobně. A obě tyto země mají přece rakety, které dokáží americké letadlové lodě vyřadit v jediném okamžiku. Takže jaký jiný smysl má vyslání těchto obstarožních plavidel k břehům Koreje, než nechat si je potopit a jejich zkázu pak využít jako záminku k rozpoutání 3. světové války?

 

Generální tajemník NATO generál Stoltenberg prohlásil: „Jsme si plně vědomi toho, že v dosahu severokorejských raket se dnes nachází i Evropa. Takže dnes čelí severokorejské hrozbě už všechny státy NATO“.

 

Jistě, je to navlas stejné, jako když se tvrdívalo, že Evropa se nachází v dosahu neexistujících iránských raket, kterážto tvrzení se využila k umístění raket amerických na hranice Ruska. Anebo když se severokorejských raket využilo jako záminky k umístění raket amerických na hranici s Čínou.

 

Americký viceprezident Pence navštívil základnu amerických raket v Minotu (Severní Karolina), a takto nezodpovědně oslovil tamní posádku: „Vstupujeme do velmi nebezpečného období a já jsem za vámi přišel, abych vám oznámil, že v blízké budoucnosti můžete obdržet rozkaz k vypálení svých raket. Je možné, že věci vyeskalují víc, než si dnes dovedeme představit. Jestliže obdržíte náležitě formulovaný rozkaz k palbě, palte. Nemařte čas snahou nechat si ten rozkaz potvrzovat, tím byste celou věc jen zdržovali. Jestliže tedy dostanete rozkaz k odpálení, proveďte jej!“

http://halturnerradioshow.com/index.php/news/u-s-national-news/1505-vp-pence-makes-history-first-sitting-vp-to-personally-visit-minot-nuclear-missile-base-reportedly-tells-crews-if-the-order-comes-launch

Uvedené nezodpovědné prohlášení amerického viceprezidenta přichází ve stejné době, kdy Rusové oslavují sovětského vojáka, který odmítl uvěřit sovětskému systému varování o počínajícím útoku amerických raket a nezahájil proto proces, který by v důsledku  tehdejšího skutečného omylu varovného systému vedl k nukleárnímu Armagedonu.

K smrti by nás měl vyděsit fakt, že američtí političtí lídři jsou k možnosti stále přítomného falešného varování tak necitliví. A kretén Pence vůbec není vlastenec, který nás chrání. Je to idiot, který by měl být propuštěn z úřadu dřív, než nás svou totální nezodpovědnosti přivede všechny do hrobu.

Najděte si to na internetu a čtěte: Falešné poplachy o nukleárním útoku byly v době Studené války víceméně běžnou věcí, ale Washington i Moskva byly dost zodpovědné na to, aby na ně nereagovaly. Ale teď máme viceprezidenta, který na ně mermomocí reagovat chce.

Washingtonští idioti nařídili zastaralým bombardérům B-52, nesoucím jaderné pumy,  neustálou pohotovost ve vzduchu 24 hodin denně. Proč to? Vždyť ani jeden z těch bombardérů nemá šanci proniknout clonou vzdušné obrany Ruska? Takže jaký jiný smysl ta pohotovost má, než ještě víc zvýšit nedůvěru mezi nukleárními mocnostmi? A jaký je dnes ještě větší zločin, než je zvyšování této nedůvěry?

Proč se Washington tak osudově upjal k počínáním a mravům kriminálníka? Proč nejsou ti, za tato počínání zodpovědní uvrženi do vězení za ohrožování lidstva a života na planetě Zemi? A jak je možné, že ani Washington a ani jeho vazalové neslyší, když mocnosti, schopné je zničit, jasně vyhlašují, že už mají washingonské arogance a vyzývavosti tak akorát dost?

Překlad: Lubomír Man