Je BIS kompetentní chránit české občany,

 nebo je to jenom služba na vypouštění bublin CNN a BBC?

 

25. 10. 2017

Neměl by občanům České republiky vysvětlit prezident státu Zeman jako nejvyšší činitel obrany země, k čemu nám skutečně BIS slouží? Není divné masmédiím a mainstreamu, co nám vlastně BIS ústy mluvčího vykládá?

 

Tak jsme se opět dozvěděli, že zde rejdí Číňané a Rusové a další díl je o tom, že prý manipulují s myšlením lidí a prý nalévají do našich mozků ruské a čínské myšlenky.

 

Ne, to není vtip ze CNN či BBC a dalších fantasmagorických médií. Toto nám skutečně - pouze originálními slovy předkládají elity ochrany naší země - České republiky.

Proboha, buď raději ať mlčí, pokud nesmí nic říct, nebo nechť uvedou základní body, co skutečně tato služba zjistila.

 

Shrňme si nesmysly a níže budou výstupy BIS

Tak tedy Rusové a Číňané zde mají své rejdy. Prý prokazatelně. Třeba u Rusů se to projevuje tak, že tady mají Rusové více uklízeček a to není normální. (Mají více personálu na roztroušených ambasádách, jak říkal Gabal) Následně se dozvídáme, že sbírají informace VEŘEJNÉ, tudíž to je to znamení, že jsou Rusové strašně fikaní a o to je to nebezpečnější. Kdyby Rusové sbírali informace tajné, bylo by to normální.

(To vážně není vtip, ale část zprávy BIS - níže).

 

A zkusme se zamyslet dále: jak je možné, že naše slavná BIS zde neodhalila ani jednoho agenta USA? Je tak zoufale neschopná, když jsou všude v Evropě a Německo či Francie ostře proti tomu protestují a dokonce se zjistilo, že kancléřka byla odposlouchávána? To znamená, že část zprávy o agentech z Ruska je holý nesmysl, protože není co v naší zemičce, která není pupkem svět, co sbírat. Nebo jsou zde skutečně ruští agenti, protože jsme relativně blízko Ruska, ale pak je jasné, že zde rejdí tisíce amerických agentů, o kterých nemá slavná BIS ani páru. Nebo dokonce má, a dělá z občanů idioty. Těžko říct, co by bylo horší.

Mnozí si mohou říct, že rejdy tajných služeb nám mohou být ukradené. Že běžných občanů se to netýká. Bohužel až příliš. Doposud jsme byli bezpečná zem a lidé přes větší pohyb mafií se nemuseli relativně příliš bát. Pokud se však náš prostor stane nárazníkem tajných služeb, nemající českou příslušnost, může nastat doba, kdy se spustí zpravodajská válka a v té není daleko k vyřizování účtů jako to bylo např. na Sicílii, byť tam byl původcem systém, nikoliv mezinárodní zpravodajské hrátky.

 

A s prominutím pitomosti, že kdo je proti Lisabonské smlouvě a socialistickému Bruselu je konfident Moskvy skutečně patří více do ranku "Dobrého vojáka Švejka" a jeho  výslechu v Kouřimi, než k ochraně státu Česká republika.

 

Spíše je podezření, že Evropské hodnoty, Prague Pride či další aktivity neziskových organizací založily ruské tajné služby, aby v nás vznítily svojí privitimností nenávist k západu a vrátily nás do náručí Sovětského svazu. Přece je do očí bijící, že výstupy těchto organizací přivedou občany do skutečné tísně a klepání na čelo stejně tak, jako nás přiváděly do extáze vojenská školení PŠM, či výklady o západních imperialistech členy SSM a mladých komunistů za Rudým praporem.

Výrobci těchto fantasmagorií by si měli uvědomit, že to občany spíše naštve, než poučí. Příliš průhledná demagogie je vždy kontraproduktivní. Pokud za tím skutečně nestojí ruské tajné služby. Ale že by třeba Jakuba Jandu řídila Moskva? I když...

 

Z oficiálních zdrojů

 

Ruští agenti v loňském roce výrazně posílili své dezinformační a hybridní kampaně v souvislosti s válkou na Ukrajině a v Sýrii. Kromě Číny a Ruska na českém území působila jen tajná služba Íránu.

Uvedla to Bezpečnostní informační služba (BIS), která v úterý zveřejnila výroční zprávu za loňský rok. 

Ruští špioni se skrývají v Česku pod diplomatickým krytím.

"Představitelé 'nevládních' entit přímo či nepřímo řízených ruskou mocí a jejími zpravodajskými službami systematicky usilovali o získání podpory českých parlamentních a neparlamentních politických stran a představitelů vrcholných orgánů české státní správy," píše tajná služba s tím, že někteří Češi vědomě či nevědomě pomáhali v ruské agresi vůči dalším státům.

Někteří Češi podle kontrarozvědky předávali ve velkém Rusům citlivé interní informace. "Byť (Rusové) získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval Česku větší škody než vyzrazení tajných informací," dodává BIS. (Toto je přímo perla BIS)

Výraznou činností ruských tajných služeb ale byla také vlivová kampaň na internetu proti Ukrajině, NATO a Evropské unii.

"Stejně jako v předchozím období bylo ruským zájmem ovlivňovat českou společenskou a politickou vnitřní integritu a tím potažmo oslabovat EU a NATO," tvrdí BIS a dodává, že ruské tajné služby financují nevládní organizace, které proti územní celistvosti Ukrajiny bojují.b (Evropské hodnoty svojí fantasmagorií?)

Kontrarozvědka zaznamenala také další nelegální cesty Čechů na ukrajinská území na Donbas nebo Krym, který Rusové anektovali. "Při těchto cestách čeští občané využívají, byť nevědomě, skrytou asistenci ruských tajných služeb." (Oni vážně nevědí, že tam mluví s proruskými občany, či Rusy?)

 

Kdyby žil Jaroslav Hašek, asi by zaplakal. To, co napsal jako veselý román o hrozbách strašné války, předkládá BIS jako šíleně vážné výstupy. A kdo si přečetl Dobrého vojáka Švejka, musí z výše popisu dát jedině za pravdu. Skutečně tato služba chrání bezpečnost občanů České republiky a je k tomu kompetentní? Nebo pracuje ve službách Ruska a svými fantasmagoriemi zesměšňuje západ? Neměl by prezident Zeman přestoupit před občany tohoto státu a zveřejnit, co se skutečně děje?

 

http://skrytapravda.cz/zahranicni/1169-je-bis-kompetentni-chranit-ceske-obcany-nebo-je-to-jenom-sluzba-na-vypousteni-bublin-cnn-a-bbc

přišlo e-mailem