Drancování českého protektorátu se stále zhoršuje, už 700 miliard ročně

Konkurence je hřích

 

Kromě až 400 miliard ročně, které z ČR odchází každoročně na dividendech jsou dalších 300 miliard ztráty z reexportu, celkem nás tedy západní mocnosti okrádají o 700 miliard ročně, těch pár desítek miliard, které dostaneme na evropských dotacích je vedle toho pakatel. Kdyby byl tento megatunel uzavřený, mohly by být dvojnásobné platy a důchody. Nemyslím si ale že by hlavním důvodem měla být naše zahraniční politika, jakkoliv ta je opravdu velmi špatná, hlavním důvodem že po 27 letech „transformace“ tj. drancování české ekonomiky už prakticky nevyrábíme hotové výrobky ale jen komponenty a polotovary, ze kterých se v Německu nebo západní Evropě sestaví hotové výrobky a při této závěrečné montáži je mnohem vyšší zisk než při výrobě komponentů, takže zisk nemá česká ale cizí firma, která tu českou většinou ovládá.

 

700 miliard ročně je na jednoho pracujícího 140.000 Kč, pokud by ČR byla suverénním státem a tyto peníze nešly do ciziny, každý by mohl vydělávat průměrně o 12.000 Kč měsíčně více, a to prakticky okamžitě, protože kdyby drancování republiky přestalo, životní úroveň by se dále zvyšovala a za pár let by byly mzdy minimálně dvojnásobné. Do toho nám chtějí ukrást lithium v ceně 3 biliony Kč, ale možná až 6 bilionů, protože se očekává, že cena lithia poroste. To je další jeden milion korun na každého Čecha v produktivním věku.

 

Z makroekonomického hlediska je pozoruhodné že HDP ČR je asi 4 biliony Kč ročně, to znamená, že do ciziny se fakticky (nikoliv podle oficiálních statistik) vyváží ca. 17-18 % HDP, což asi nemá ve světě obdoby, takto drancované nejsou ani rozvojové země v rovníkové Africe, ani v minulosti Britové a Francouzi nedrancovali svoje kolonie zdaleka tak, jako je drancována Česká republika, koloniální mocnosti totiž musely v koloniích v Africe a Asii udržovat pořádek, zajišťovat zdravotní péči, školství, stavět silice, železnice atd. Naopak novodobí kolonizátoři za těch 700 miliard ročně ČR nic neposkytují, kromě těch pár drobných z dotací EU, které se obvykle stejně rozkradou nebo vyhodí za zbytečné projekty.

 

Peníze se z ČR vyvážely po celou historii, už za Rakouska se daně vybrané v Čechách přerozdělovaly do jiných zemí monarchie a byla z nich financovaná armáda. Za socialismu ČSSR prodělávala na nevýhodných cenách některého zboží při obchodu s SSSR a některými spřátelenými rozvojovými zeměmi. Ve srovnání se současným drancováním českého protektorátu to však byly drobné, mohlo se jednat maximálně o několik % HDP, určitě ne 18%. Myslím že ani za druhé světové války to nebylo o mnoho horší, ekonomika protektorátu Böhmen und Mähren pracovala pro potřeby Wehrmachtu, ale Němci za dodané zbraně a munici něco platili, i když ne mnoho. Zda jsme „obchodem“ s Velkoněmeckou říší přicházeli o více nebo méně než 18% HDP nevím, bylo by zajímavé udělat ekonomickou studii srovnávající první (Hitlerův) a druhý (současný) protektorát, co bylo horší z ekonomického hlediska, samozřejmě když pomineme teror, který Němci prováděli za prvního protektorátu. Tehdy nám hrozil postupný zánik českého národa násilnou germanizací, dnes nám hrozí postupný zánik českého národa násilnou islamizací.

 

JAK DLOUHO SI TO NECHÁME LÍBIT? JE TŘEBA POSTAVIT SE NA ODPOR, SVRHNOUT VLASTIZRÁDNOU VLÁDU A OKAMŽITĚ VYSTOUPIT Z EU A NATO.

 

podrobnosti zde: http://radimvalencik.pise.cz/4748-na-ct-300-miliard-z-reexportu-a-sikana-v-eu.html

 

Zdroj: http://ers.blog.cz/1707/co-nam-dava-eu