Dnes neinformovaný občan ani netuší, odkud se vynoří  další kandidát na prezidenta

A tak nám pro boj o prezidentování v ČR nasadili klucí mainsteramoví Jiřího Drahoše. Chemického vědce a co čert nechtěl - donedávna úřadujícího předsedu české asociace Římského klubu /CoR/……. a co to je ten Římský klub?

Zednářské společenství, ovládané západní „Černou šlechtou“ a přebohatými 13 iluminátskými rodinami z USA -  jak uvádí Michael Morris v knize „Co nesmíte vědět“ díl 1.

Je zajímavé, že ve stejné partě, ale v Německu, byl zakládajícím členem i Petr Robejšek, o kterém se také uvažovalo jako o kandidátovi na prezidenta.

V Rakousku si zednáře posadili na trůn, v Německu Makrela je v Atlantik-Brucke, kde se to zednáři jen hemží -  a její hvězda vylétla vzhůru po návštěvě „mocných“ v Bilderbergu v r.2006, no a nedávno v Holandsku vyhrál ten správný a správná vítačská multikulti strana. Že by Rutte nebyl u nich v houfu?
Tak proti tomu bych nevsadil ani floka! Oni to mají kucí pod kontrolou a mají své připravené kádry na cokoliv. Takže, Jiříku Drahoši, jdeme do toho, média budou na tvojí straně; to bude nářez! "

Přišlo e-mailem