Další pohroma?

 

Tak v poslední době prožíváme stále a stále nové pohromy. Vichřice, záplavy, ptačí chřipku, africká mor a pod.

A teď myšlenková dizenterie- tedy průjem.

Je to hrozné co v případě průjmu z bytosti  nechutného vypadne. Již několikrát se takové příznaky objevily, ale teď se mi zdá že je to vážné. Ukázal to článek M. Šichtářové ve včerejších Parlamentních listech.

. Vše totiž naznačuje, že Marx má být na výstavě nejspíš opěvován coby skvělý myslitel, má mu dokonce být vztyčena socha. A to už je o něčem jiném.

Mohli byste namítnout, že Marx nebyl sám o sobě zločinec, protože on přece nevedl bolševickou revoluci v Rusku ani stalinský režim, který vyhladověl Ukrajinu… Že je „jen“ inspiroval. Ale tuhle námitku neberu. Marx byl totiž podle dnešních měřítek zločinec, i když sám lidi do gulagů nezavíral. On totiž aktivně prosazoval násilí. Podle něj měl být zničen soukromý majetek třeba i násilím. Prosazoval tedy i krádeže. A byl rasistou a nacionalistou,

                Proboha co se jí to stalo. Čtu často její úvahy. Některé se mi i líbí s mnohým sám osobně nesouhlasím, ale ona má na své názory právo a respektuji to. Ale teď tohle takový myšlenkový průjem!!

 

Imodium ani endiaron od Dr.Maxe na to nezabírá. Poslanecká imunita také ne - jak  nám nejednou předvedli někteří poslanci. Dokonce i teď jeden nový poslanec chtěl Masarykem cenzurovat internet.

 

Je to nakažlivé?

Co s tím? Co když Kalouskův ústavní činitel Gazdík s paní Němcovou svolají na starovák naši elitu a ti se nakazí. Nebo co když to "náš milý krajan Herman" přenese do sousedního státu?

 

Nebo co když na základě toho pan profesor politologie Fiala a jeho žáček Žáček navrhnou novelizaci  lustračního zákona?A nebo posunou termín zákona o nesvobodě až do předminulého století?

Co teď s tím? Pilulky na to nejsou, Docent Chocholoušek již neordinuje a jeho ústav již není..

Kdyby se nakazili jen ti obyvatelé, budiž, ale co když se nakazí i občané, že pane Hehe?

Tak nevím. Milý doktore Ivane Davide, ty máš  kvalifikaci - poraď!

KV

Přišlo e-mailem