Chovanci z Ministerstva vnitra budou dezinformace vyrábět, nikoliv s nimi bojovat

Radek Velička

 

V prosinci jsem měl jednáním s člověkem, který se vydával za pracovníka tajných služeb, ovšem po rozboru a jeho prověření, mi bylo mým zdrojem sděleno, že se má jednat o zaměstnance Ministerstva vnitra. Můj zdroj, který je blízký Policejnímu prezidiu nás totiž celou dobu pozoroval, na můj popud.

 

Radek Velička – šéfredaktor | VlasteneckeNoviny.cz

 

Zda daná osoba bude přímo součástí Centra proti terorismu a hybridním hrozbám není známo. Ovšem toto je celkem bezpředmětné. Podle všeho ministerstvo plzeňského Chovance připravuje provokace na weby, které Jakub Janda označil jako proruské, ruské, dezinformační, šířící propagandu apod. Tedy ty, které nešíří propagandu Bruselské říše a nejsou rusofobní.

 

Jak by dané provokace měly proběhnout?

 

Mohu soudit podle informací, které se mi „tajemný prodejce“ snažil podsunout a navíc, testoval i pozadí našich novin, kdy se snažil jednat o ceně za „kompro.“ My nikdy informace nenakupujeme, pokud nám chce kdokoliv cokoliv poskytnout, tak jedině zadarmo. Tajemný však neměl žádné materiály a snažil se prodat jen drby stylu „jedna paní povídala.“ A jeden ušmudladný list čehosi, co mělo jeho výmysly podporovat, ale už z prvního pohledu bylo zřejmé, že se nejedná o nic jiného než o podvrh.

 

Takže je to jednoduché, kolegové.

 

Pokud jste na seznamu pornoherce Jandy, tak se můžete dočkat podobných pochybných návrhů od kohosi. Chovanci vyrobí smyšlenou zprávu, tzv. hoax, který Vám důvěryhodně poskytnou, třeba i pod krytím, že jsou z tajných služeb a podobně. Vy danou zprávu budete publikovat a ihned budete Centrem proti terorismu a hybridním hrozbám označeni za lháře, jelikož vše je součástí hry.

 

Tím dojde k Vaší eliminaci, jelikož to bude velmi průkazné.

 

Nakonec z Vašeho zdroje udělají agenta Kremlu a z Vás voly. Tak pozor kolegové. Tyto metody tady naposledy používala StB, aby nikdo nikomu nevěřil. Ovšem StBáci nebyli takoví pitomci jako jsou dnešní poskoci Chovance, jelikož kdybyste věděli, co to mělo být za kompro, tak se smějete minimálně do dalšího prosince. Jak to bylo do očí bijící, že je to smyšlené.

Vlastenecké noviny

• 27. 12. 2016