Český národ a český stát nedáme

 

Náš stát si dovedeme představit v uvedených následujících základních podobách. Buď jako Československou republiku v hranicích 1918-1938, nebo jako Českou republiku, či jako Československo. To jsou možné podoby naší vlasti.

 

Její rozbití do tzv. euroregionů znamená postupnou likvidaci naší státnosti a nakonec i českého národa.

 

O všech těchto plánech museli naši politici vědět. Než tyto plány schválili, měli se zeptat svrchovaného lidu, zda s tím souhlasí. Lid měl o této otázce a jí podobných rozhodnout v referendu. Jsme přesvědčeni, že by velkou většinou rozhodl proti.

 

Co naši elitáři neudělali dříve, měli by udělat dnes. Vypsat referendum, zda svrchovaný lid souhlasí se zničením republiky. Dostanou stejnou odpověď, jakou by dostali již dříve.

 

Blíží se 100. výročí obnovení naší republiky. Neoslavíme ho tím, že si zničíme vlastní stát. Podle mezinárodního práíva má český národ právo na svou státnost. A tom my trváme.

 

Rozhodování našich politiků musí vycházet z vůle lidu. Stále platí zásada, že hlas lidu, je hlasem Božím. Co proti němu je, je podlostí, je zradou. Ozvěme se a braňme český národ i jeho státnost. Nedejme zrádným politikům možnost, aby nás dále prodávali. Nevolme je!

ČNL