Českou televizi v podstatě řídí Zdeněk Bakala, Evropské hodnoty a americká neziskovka PSSI z Prahy.

 

18.12.2017     Další pomluvy a diskreditace Aeronetu v nedělním Newsroomu na ČT24, baráž útoků zasáhla už i TV Barrandov a opět je na mušce Miloš Zeman!

 

Včera v neděli pozdě večer jsme začali do redakce AE News dostávat vulgární a sprosté emaily, což je pokaždé neklamné znamení, že někde na mainstreamu o nás zrovna vyšel článek nebo Česká televize odvysílala opět nějaký pamflet proti našemu serveru. Ani tentokrát jsme se v odhadu nemýlili. Včerejší Newsroom na ČT24 [1] představil divákům jako Téma týdne kauzu našeho článku o příchodu George Sorose a jeho kapitálu do České republiky. Naše redakce disponuje důvěrnými údaji jako jsou čísla bankovních účtů, valutové údaje SWIFT operací wired příkazů, které na účtech již proběhly a další citlivé informace, které potvrzují podezření o kapitálovém přesunu George Sorose do Prahy. Nebudeme publikovat citlivé osobní ani bankovní údaje, protože tyto informace podléhají bankovnímu tajemství. Uveřejněné kopie pasů (se znečitelněnými sériovými a rodnými čísly) mají za úkol dokázat, že máme k těmto informacím doopravdy přístup a že bezpečnostní výbor poslanecké sněmovny by se měl zabývat pokusem o ovlivnění voleb prezidenta v ČR ze strany amerického miliardáře George Sorose a skupiny jeho mohutné sítě napojených neziskovek v České republice, jejichž seznam najdete např. zde. Zdeněk Bakala řídí kromě manželky Moniky už zjevně i Českou televizi.

 

Česká televize se podílí na systematickém útoku proti prezidentovi republiky a současně i proti Andreji Babišovi. Kdokoliv včera sledoval Newsroom na České televizi, tak si musí položit stejnou otázku jako já, proč existuje tak těsné propojení mezi Kavčími horami, vydavatelstvím Economia Zdeňka Bakaly a dvojicí neziskovek z Prahy, Evropskými hodnotami a americkou neziskovkou The Prague Security Studies Institute (PSSI)? Náš článek o Georgi Sorosovi je v pořadu Newsroom diskreditován, analytikovi PSSI se nelíbí, že informace není ozdrojována. O neziskovce PSSI, kdo ji financuje, jsme psali už v roce 2015 zde. Nechápu, jak bychom my jako redakce mohli na jedné straně ozdrojovat informace, které jsme získali důvěrnou cestou z okruhu bezpečnostních složek (naše informační zdroje chráníme) a jak bychom měli ozdrojovat kopie pasů od anonymního zdroje na straně druhé? Úmyslně jsme nechali čitelných několik číslic v sériových číslech pasů, aby bylo zjevné, že nejde o falza. Manželství Bakalových médií, neziskovek a České televize ovlivňuje už i vnitro

 

Celý pořad na České televizi na mně působil dojmem, že někdo se snaží o to, abychom uveřejnili více informací a odkryli naše informační zdroje. Jen před pár dny proběhlo na ministerstvu vnitra ČR školení jednotlivých volebních týmů prezidentských kandidátů za účasti CTHH a NÚKIB, kde opět byly používány materiály vyprodukované Bakalovými médii [2]. Stejně jako CTHH, tak podobně i Česká televize včera večer propagovala Bakalův pomlouvačný pamflet původně publikovaný na Aktualne.cz, který popisuje tzv. dezinformační kampaň v České republice. Jako odborníka do diskuse si Česká televize pozvala Romana Mácu z Evropských hodnot a v celém pořadu nebyl ani jeden jediný zástupce české alternativy, aby byla zachována vyváženost zpravodajství. ČT si na nějakou vyváženost už ani nehraje. Jediný zástupce, který dostal prostor pro vyjádření, byl tiskový mluvčí Empres Media, který zastupoval Jaromíra Soukupa a TV Barrandov. Česká televize se vložila do role kádrovací komise a nelíbilo se jí, jaké diváky si zve pan Soukup do svých talk show na své vlastní televizi.

 

Server Aktualne.cz ze stáje Zdeňka Bakaly zahájil po parlamentních volbách mohutnou sérii útoků na české alternativní servery. Všechny označuje za proruské a dezinformační.

 

Někdo by řekl, že nám se zase nelíbí, jaké hosty si zve do svých pořadů Česká televize. Jenže, tady je zásadní rozdíl. TV Barrandov je soukromá televize, placená ze soukromých zdrojů, takže si může zvát do studia jakékoliv hosty. Naproti tomu Česká televize je daňové médium, je placené z daní občanů a televize patří občanům České republiky. A protože občané ČR mají různé názory, měla by ČT vysílat jen vyvážené zpravodajství, kde opravdu zaznívají různé názory a ne ten odpad a propagandistický pamflet, který odvysílala včera o našem serveru a o naší práci. Analytik PSSI v pořadu lakonicky konstatuje, že náš článek vyhodnotil jako nedůvěryhodný a vzápětí Bakalův redaktor z Respektu dodává, že nelze ověřit naše zdroje. To je překvapivé, že to říká zrovna pan Kundra, který se tak rád odvolává na všeříkající “zdroje Respektu” ve svých článcích. Jak vidno, ani Bakalova média neodkrývají své informační zdroje z okruhu bezpečnostních složek, proto se divím, že nám vyčítají ochranu zdrojů informací, kterou sami tak hojně využívají.

Neziskový sektor a Česká televize jako hlavní centra lží a propagandy v ČR

 

Náš článek evidentně píchl do vosího hnízda, protože poukázal na nebezpečný vliv neziskového sektoru a fondů ze zahraničí na politické procesy v České republice. Prezident republiky Miloš Zeman je v současné době pod neustálým tlakem České televize a neziskového sektoru, jehož účelem je oslabit pozici Miloše Zemana před nadcházející prezidentskou volbou v lednu. Dobře si všimněte, že Česká televize, Zdeněk Bakala a jeho média a neziskovky jako Evropské hodnoty a PSSI jsou najednou na stejné lodi. SPD už po volbách ústy Tomia Okamury prohlásila, že je třeba zestátnit Českou televizi a současně i reformovat zákony o neziskovém sektoru v ČR. Není proto divu, že právě Česká televize a neziskovky nyní útočí právě proti Aeronetu, který je hlavním mediálním propagátorem nebezpečného vlivu neziskového sektoru a České televize na politické procesy v ČR. V České republice jsou desítky alternativních serverů, ale doopravdy mainstreamu vadí jenom jeden z nich, náš Aeronet. Je to kvůli tomu, že odvádíme naši práci tak dobře, že představujeme riziko pro zpravodajský monopol mainstreamu. Přinášíme výbušné kauzy, které se lidé na mainstreamu a ani na České televizi nedozví.

Česká televize už si na vyváženost ani nehraje. Pořady jako Newsroom slouží k jednostranným útokům, proti Aeronetu, proti SPD, proti Babišovi, proti Zemanovi, podle toho, jak se to zrovna hodí.

 

Neuběhne prakticky týden, aby proti nám někdo z mainstreamu nevytáhl do boje. Nedávno to byl Reflex, hned potom Bakalovy Hospodářské noviny, Aktualne.cz a potom několikrát po sobě Česká televize. Aeronet plní v ČR podobnou roli jako Breitbart News ve Spojených státech. Díky našemu napojení na bezpečnostní složky a politické kruhy odkrýváme kauzy, které mainstream buď vůbec nevnímá, anebo se jimi nechce zabývat. Nechceme se dívat na to, jak peníze George Sorose přichází do ČR, aby pomohly porazit Miloše Zemana. Ty samé peníze způsobily Majdan v Kyjevě na přelomu let 2013 a 2014, ty samé peníze sponzorují Bílé přilby v Sýrii, ty samé peníze financují Pravý sektor na Ukrajině. Miloš Zeman je terčem útoků ze stejných důvodů, jako je terčem náš Aeronet. Mluvíme a píšeme o nepohodlných věcech, máme jiné názory na migraci, nechceme islamizaci národa, nechceme inkluzi, nechceme LGBT a destrukci tradiční rodiny prosazováním homoagendy v médiích.

Nenechme si rozvracet vlastní zemi veřejnoprávními médii a neziskovým sektorem!

 

Bezpečnostní výbor sněmovny by se měl zabývat nejen příchodem financí George Sorose do ČR, ale měl by řešit i nebezpečné prorůstání Bakalových médií a některých neziskovek do chodu České televize, která zcela rezignovala na vyváženost svých pořadů. Zároveň by se měl někdo zamyslet nad tím, jak může redaktor Newsroomu označovat článek jakéhokoliv serveru za lži a hoaxy, když nedisponuje podklady a materiály o kauze, kterými disponuje naše redakce. My o tom nepotřebujeme nikoho přesvědčovat, a už vůbec ne Českou televizi nebo rádoby-analytiky z Evropských hodnot a PSSI. Budeme nadále sledovat situaci a Sorosovy transakční přesuny mezi New Court Rothschild Bank v Londýně (kde má účty Open Society Foundations) a bankami v Praze. Pokud Vám není lhostejný osud České republiky a nechcete vidět příklon ČR po prezidentské volbě více na západ do náruče multikulti politiky Berlína a Paříže, sdílejte naše články na sociálních sítích a podpořte Miloše Zemana. Musíme chránit pana prezidenta a nedovolit, aby proti němu byl nasazen kapitál George Sorose.

 

Milí čtenáři, po celý rok jsme Vám přinášeli (a do konce roku ještě přineseme) články, analýzy, komentáře, titulkovaná videa a pravidelné páteční pořady na rádiích. Naší prací jsme pomohli otevřít oči stovkám tisíc občanů v České republice, pomohli jsme odkrýt desítky kauz, které by jinak zůstaly skryty a bez zájmu médií. Pokud se vám líbí naše práce za uplynulý rok, pokud chodíte rádi na Aeronet a pokud chcete, abychom pokračovali v naší práci, přispějte prosím jakoukoliv částkou na provoz našeho projektu na naší obvyklé darovací stránce zde. Ježíšek bude určitě rád, když díky Vám bude moci něco nadělit i našemu serveru, abychom Vám i po Novém roce mohli přinášet aktuální informace a nové kauzy. Děkujeme!

 

-VK-   Šéfredaktor AE News

https://aeronet.cz/news/video-ceskou-televizi-v-podstate-ridi-zdenek-bakala-evropske-hodnoty-a-americka-neziskovka-pssi-z-prahy-dalsi-pomluvy-a-diskreditace-aeronetu-v-nedelnim-newsroomu-na-ct24-baraz-utoku-zasahla/