ČR je rukojmím EU

 

Minimální mzda v Německu je v přepočtu 39.800,- Kč měsíčně. Jinými slovy, česká minimální mzda po navýšení nedosáhne ani na jednu třetinu té minimální německé!!!  Česká průměrná mzda představuje jen 74% německé minimálky! Chápete tu absurditu, krizi a banánovou realitu v ČR po 28 letech po sametu? A to ještě průměrná mzda v ČR je tvořena mzdami nejbohatších lidí. Německá průměrná mzda je rovných 100.000,- Kč. Jak je možné, že jsou v ČR takto nízké mzdy, když spotřební ceny, náklady na bydlení, ceny paliv a energií, potravin, oblečení, úvěry a hypotéky jsou v ČR ne jen cenově plně srovnatelné s Německem, ale někdy jsou dokonce i vyšší než v Německu?

 

Odpovědí je mamutí zadlužení českých domácností. To dosáhlo koncem loňského roku výše 1,4 bilionu korun, to je více, než jsou výdaje státního rozpočtu pro celý fiskální rok!

 

České domácnosti jsou zadlužené u západních globalistických bank takovým způsobem, že Česká republika nemůže jít vlastní cestou, nebude jí to dovoleno, protože zadlužení českých domácností má formu rukojmího, podobně jako v Řecku. Pamatujete si na premiéra Tsiprase, jak před dvěma lety náhle prudce otočil s nápadem odejít z Eurozóny? Zadlužení českých domácností je ve stejné pozici. Nikdo to přitom nevnímá jako obrovské bezpečnostní riziko pro ČR, když západní banky vlastní v ČR prakticky 100% veškerého bankovního kapitálu a veškerých aktiv. Která opoziční strana s tím chce něco udělat? Chápe mimoparlamentí opozice, že bez odstřižení republiky od sionistického západního bankovnictví nelze získat samostatnost?

 

Jít do volební kampaně a kupovat si voliče za navyšování minimální mzdy je doslova zločin. Je totiž do očí bijící srovnání toho, co je to nejen dvourychlostní Evropa, ale především co jsou to země 1. a 2. kategorie v Evropské unii.

 

http://aeronet.cz/news/sobotka-se-rozjel-zvedneme-minimalni-mzdu-v-cr-na-12-te-prumerne-v-nemecku-uz-28-let-pracuji-cesi-na-nemecky-zazrak-za-par-slupek-a-berou-v-prumeru-tretinovou-nemeckou-mzdu-bude-lip/

Přišlo e-mailem