ČR i SR se dožijí  příštích let



Zda tomu tak bude, závisí to především na nás, na naší rozhodnosti, s jakou budeme bojovat za vlastní stát, národ, kulturu a jazyk.


Pokud Češi a Slováci najdou k sobě cestu a obnoví společný stát, ať je již jeho forma jakákoliv, udělají pro svou budoucnost snad to nejdůležitější.


Musíme počítat i s tradičními spojeneckými svazky, v současnosti především s V4. Udržíme-li toto společenství živé a schopné reagovat na vše, co nás ohrožuje, upevňujeme svou budoucnost.


Více než staleté blízké vztahy se Srbskem a Ruskem, též musíme udržet a oživit! Spolupráce s nimi je naší jízdenkou do budoucnosti. Nenechme mezi sebe a je vrazit klín nepřátelství!  Pokud toto dopustíme, zbavíme se hlavní naší opory.


Pangermánské síly  v současnosti pracují v příhodných podmínkách. Rusko je ohroženo. Vzdoruje obrovskému tlaku dokonce na svých hranicích. NATO je jen něco málo přes 130 km od Petrohradu.  Proto Němci se snaží uskutečnit své cíle, dokud nejsilnější slovanský stát je ve stavu obležení, jež hrozí přeměnit se ve válku.. Drang nach Osten stále pokračuje, jen jinými prostředky.



Nejhorší ze všeho však je, že oba naše bratrské slovanské státy ohrožují páté kolony. Postupují ruku v ruce a pangermány. Toto spojení pro naši budoucnost je velmi nebezpečné.



Abychom v tomto násilném a zrádném světě přežili, musíme si nejdříve udělat pořádek doma. Volby nám to umožní. Zbavme se páté kolony demokratickými prostředky! Pokud to neuděláme, čeští a slovenští germanofilové nás mohou dovést bez jakéhokoliv mandátu a proti vůli většiny Čechů a Slováků do německého "ovčince". Je pak jedno, zda se bude o něm mluvit jako o jádru EU, německém protektorátu či jako o kolonii, polokolonii. Takováto cesta, pokud ji nastoupíme, povede k našemu zničení. Podívejme se za hranice! Lužičtí Srbové, kdysi mocný slovanský kmen, dnes živoří na svém původním sídelním území jako národnostní menšina pod německou nadvládou. Ta někdy byla krvavá, jindy mírnější. Germanizace tohoto slovanského národa, který je malým zbytkem početných slovanských kmenů, dříve žijících ve středním a západním Německu, pokračuje.

 

J. Kovář