CNN se odkryla jako ministerstvo propagandy pro vojenskobezpečnostní komplex

P.C.Roberts

 

Glen Greenwald, jeden z mála opravdových žurnalistů, kteří na Západě zbyli a z nichž ani jediný nepracuje pro CNN či pro jiné americké nebo evropské médium, vypráví příběh masové lži, kterou CNN vypustila do světa:

 https://theintercept.com/2017/12/09/the-u-s-media-yesterday-suffered-its-most-humiliating-debacle-in-ages-now-refuses-all-transparency-over-what-happened/  

Dovolte, abych se vyjádřil otevřeně. CNN není žádná zpravodajská služba, je to odporná a zapáchající žumpa. V CNN není totiž jediný člověk, o kterém byste mohli říct, že je buď mravný či inteligentní, Jde o spolek zkorumpovaných kreténů, a kdybyste vzali inteligeční kvocient kteréhokoli z nich a vynásobili jej milionem, k číslu 10 byste se nedopracovali. A mravní integritu CNN nenaleznete jinde, než v závratných negativních hlubinách. A tihle debilové CNN jsou placeni za to, že lidem Ameriky i světa neomaleně lžou. To je jejich pracovní náplň. Takže kdokoli sedí a poslouchá CNN je beznadějný hlupák, který nemůže mít ani nepřibližnější představu o tom, co se ve světě skutečně děje. Přečtěte si Greenwaldův výčet lží, které totálně úplatná a korupčnická americká média šíří po světě, a dojdete k názoru že USA nemají žádná média. Mají jen ministerstvo propagandy, vyrábějící lži, sloužící jednomu procentu.

Překlad: Lubomír Man