Bělobrádek drsně utřel Kollera

Estébák ukázal, jak blízko má k análu

 

Předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka rozlítila včerejší slova analytika Martina Kollera o jeho sudetském původu, takže poměrně ostře zareagoval na svém facebookovém profilu.

 

„Estébák, východní troll a vojenský analytik Koller ukázal, jak blízko má k análu. A v historii ČR má opravdu mezery,“ poukázal na Kollerova slova. Koller totiž včera poukázal na Bělobrádka, že zve do Evropské unie migranty z Turecka. Nazval jej navíc sudetským rodákem.

 

„Tomu říkám kádrový původ – Náchod nebyl v politických Sudetech, a i kdyby? Tak co jako?“ táže se Bělobrádek. Následně pak ještě dodal, co vlastně Sudety jsou. „Já se v geografických Sudetech narodil. Jizerky, Krkonoše, Orličky až Jeseníky s podhůřím, takže jsem sudetský Čech. Ale to se u nás v politickém kontextu 20. století nepoužívá,“ tvrdí. „Šumava a Brno nejsou geografické, ale politické Sudety,“ dodal Bělobrádek.

 

Já se v geografických Sudetech narodil Jizerky, Krkonoše, Orlicko až Jeseniky s podhůřím), takže jsem sudetský Čech. Ale to se u nás v politickém kontextu 20. stol. nepoužívá. Šumava a Brno nejsou geografické, ale politické Sudety.

2. 8. 2016 15:40

Přišlo e-mailem

jir