Angela Merkem, říká že Němci se potřebují integrovat s multikulturalismem

a varuje i před buřičskými příspěvky na internetu

 

Angela Merkel říká, že Němci se potřebují „integrovat“ s multikulturalismem a varuje i před buřičskými příspěvky na Internetu.

 

Kancléřka Angela Merkel tento týden během projevu ke konferenci Křesťanskodemokratické strany německé občany poučovala o potřebě „integrovat“ se s multikulturalismem nehledě na tu záplavu migrantské zločinnosti zachvacující zemi.

 

„Některým lidem, kteří vždy žili jen tady v Německu, zoufale chybí nějaké školení, aby se už integrovali,“ řekla Merkelová s dodatkem, že jí dělají starosti lidé roztrušující po Internetu buřičské komentáře.

 

„Už došlo k případům, kdy se do toho musela vložit i vláda, tak k tomu dochází totiž tehdy, kdy je státní prokurátor opravdu odpovědný, a to je i za internet; internet přeci není nějaký mimo-zákonný prostor,“ pokračovala.

 

Merkelová, která dohlížela na politiku otevřených hranic, během níž zemi od loňska zaplavilo více než milion migrantů, poté obviňovala pravicové sentimenty z „těžké polarizace společnosti“.

 

„Ty ovace aplausu, jaký přitom sklidila, jsou těžko uvěřitelné. A podívejte se na extázi ve tvářích jejích stoupenců v CDU!“ uvádí Gates z Vienna blogu.

 

Její komentáře nejspíš mezi Němci vyvolají jen ještě více běsnění, když ti se teď protloukají celonárodní explozí zločinnosti, kdy migranti mohou za těch 402 000 zločinů, o které se podle německých statistik zločinnost navýšila.

 

Jsou rovněž v rozporu s prohlášeními samotné Merkelové z roku 2010, kdy ještě přiznávala, že multikulturalismus selhal.

 

Značnou pozornost také lákají případy migrantů páchajících sexuální útoky a masová zneužívání žen a ty nepřestávají dělat titulky v médiích, kdy tím posledním bylo znásilnění a zavraždění 19 leté ženy afghánským uprchlíkem ve Freiburgu.

 

Zatímco ale Merkelová Němce poučuje o jejich potřebách integrovat se, tak politik strany Zelených Volker Beck říká, že Němci se potřebují učit arabsky, a že migranti by neměli mít zapotřebí mluvit německy. A německý prezident Joachim Gauck už vyhlašoval, jak věří, že Německo se nakonec jistě dočká prezidenta muslimského.

 

Jak to ilustruje video níže, tak oddanost Angely Merkel k tomu „kulturnímu obohacení“ přichází na úkor bezpečnosti lidu Německa.

AC24.cz