Aliance národních sil

 

Vážení představitelé politických stran a hnutí, občanských spolků, vážení přátelé!

 

Dovolujeme si Vám navrhnout jednání o připojení k (zatím neformálnímu) volebnímu projektu ALIANCE národních sil. Vycházíme z idey, že “jenom smrt je nevratná”, a proto je změna pravidel fungování ČR nejen životně nutná, ale i možná!

 

​Naše filosofie je následující: spolupracovat s jakoukoliv politickou silou a hnutím, s jakoukoliv politickou frakcí, s každým spolkem, občanskou iniciativou a jednotlivci, pokud jsou jejich názory v souladu s principy soužití, prosperity a míru v naší zemi.

 

​Předmětem našeho snažení je sjednocení úsilí (ne sloučení!) neparlamentních menších politických stran, hnutí, spolků a jednotlivců pro jednotnou kandidátku do příštích parlamentních a senátních voleb. Jsme společenství volně spolupracujících skupin. Nejedná se o volební koalici, při které je nutné získat ve volbách 20 % hlasů (například při čtyřech politických subjektech). Jedná se o model jedné zastřešující politické strany, na jejíž kandidátce však budou členové všech zúčastněných subjektů a názvy těchto subjektů budou uvedeny u jmen kandidátů. Tímto způsobem nikdo neztratí svoji identitu. Spravedlivý algoritmus obsazení kandidátky je zpracován. Společný etický kodex a pravidla komunikace rovněž.

 

Princip sjednocení počítá s naprostým zachováním statutu jednotlivých stran a hnutí, včetně jejich programů a to bez jakýchkoliv změn. Mějme odlišné představy, ale společný cíl.

 

Námi navrhovaná změna spočívá v tom, že by se do parlamentu dostala také občanská hnutí, stavovské spolky, profesní komory, občanské iniciativy apod. Všichni zástupci by jasně hájili svoje zájmy, a proto budeme také požadovat snížení kvóra pro vstup do PSP ČR. Zamezilo by se tak hlasování po stranických blocích. V tom by spočívala diverzita smýšlení parlamentu. Dnes v podstatě stačí, když se v parlamentu většiny hlasování zúčastní pouze předsedové stran nebo předsedové klubů.

 

Naším společným programem jsou TŘI PLUSY a TŘI MÍNUSY, na kterých je však nutné se shodnout:

 

1. + ANO míru - NE válce, nedopustit, aby byla naše země zatažena do války

 

2. + Prosazení všeobecného referenda

 

3. + Zestátnění strategických odvětví národního hospodářství a přírodního bohatství, revize roku 1989

 

1. - Vystoupení z EU a z NATO

 

2. - STOP veškeré nelegální imigraci

 

3. - Zrušení církevních restitucí a zabránění plánovaným restitucím sudetským

 

Budeme též usilovat, aby dalším registrem veřejné správy byla internetová národní databáze občanských podnětů.

 

Čím dál tím více se projevuje snaha světových vládnoucích kruhů po pravo-levém bipolárním politickém uspořádání parlamentů všech evropských zemí. V rámci tzv. demokratických voleb pak tyto kruhy přehazují výhybku mezi dvěma hlavními stranami - t.j. zleva doprava a zase zpět, podle momentální hospodářské situace a nálady voličů. Přitom obě hlavní strany jsou ovládány stejnými nadnárodními kruhy se stejným cílem. Takto je organizována celá západní Evropa i Amerika. Soudobá česká (a nejen česká) politika je ideově vyprázdněná a nepřináší většině obyvatel žádný užitek. Národní cítění a zájmy jsou programově potlačovány a často i kriminalizovány s cílem odnárodnění a unitarizace evropské populace. Z Parlamentu se stal pouhý prestižní diskusní klub nominantů stran, zkorumpovaných dosavadním politickým a hlavně volebním systémem této republiky. Současný stav a trend na celém světě je etablovat do parlamentu dvě strany.

 

Na základě dlouhodobé analýzy výsledků dosavadních parlamentních voleb a popsané situace, Vás oslovujeme s cílem, navázat úzkou spolupráci v dalším postupu při změně výše popsaného politického systému naší země.

 

Od účastníků se předpokládá osobní statečnost a lidská vyzrálost. Společné vítězství bude výhrou pro každého jednotlivce. Snaha o individuální vítězství se stane prohrou všech. Nastal čas spojování rozbité společnosti.

 

Všechny podrobnosti tohoto projektu s Vámi rádi projednáme.

 

TRIUMVIRÁT ANS:

 

Ing. Karel Janko, předseda politické strany „Česká strana národně socialistická“

 

e-mail: k.janko@seznam.cz, mobil: +420 720 436 951

 

 

Ing. Oldřich Lukáš, předseda občanského sdružení „Lidé lidem“

 

e-mail: lukas.oldrich@email.cz

 

 

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně občanského sdružení „České mírové fórum“

 

e-mail: cmf@centrum.cz

 

 

 

V Praze dne 14. 3. 2016

 

http://www.aliancens.cz/

Přišlo e-mailem